Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #25909 Bocsi srácok, én nem akarok belszólni de ha jól emlékszem ebből indúlt az egész: "jesszus!!!!
most láttam egy "embert" 2000 csatával és 25.1% winrátával OMFG "
Aztán jött ez:
"Biztos amcsikkal tolja 3.7 ben."; "Csak egy tipikus BR 7.0-ban játszó német player :D "
Ha ez a játékos - hozzáteszem, nem tudom kiről van szó - ebben a 2 említett BR-ben az említett 2 nemzettel játszik, és ugyan benne van az első 3 játékosban csatánként 3-4 kilőtt tankkal RB-ben, mégis 2000 csatából mondjuk 70-80%-a vesztes...., de a winráta emiatt 25%környékére mutat, akkor Ő most jó vagy rossz játékos???? Ez objektív eredményt mutat a teljesítményéről vagy sem???
MOLOT szerintem erre próbált célozni.....
Persze mindez csak szubjektív feltételezés....könnyen lehet, hogy egészen egyszerűen csak tényleg egy TOMAMO nOOb az illető!!!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.23. 07:00:08