Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #25906 "De amúgy ja, semennyit nem árul el egy játékos KÉPESSÉGEIRŐL hogy milyen WR-t produkál"
Ebből a mondatból indult az egész, ezen akadtál fenn. Kiemeltem a lényeget a kedvedért mert elsőre átsiklottál fölötte... Értelmezem is neked hogy tisztán lásd! A WR egyedül nem mutatja meg az adott játékos képességeit! Tiszta? Miért nem mutatja meg? Azért mert csak egy adatot mér és egyébként rengeteg olyan dologtól is függ amibe nincs beleszólásod és tőled függetlenül történik.
Erre jössz itt nekem hogy a WR a minden, a jobb játékosoknak jobb a WR-je stb. A végén pedig már megmásítod az eredeti felvetést: "Nem azt a statot kerestük ami legjobban mutatja a képességeidet." Most olvasd el újra ennek a hozzászólásnak az első mondatát, és gondold át hogy az idézett mondatod hogy kerül ide? Te valóban nem kerested azt a statot mert neked elég a WR. De az eredeti kijelentés arról szól hogy nem a WR az.
TE indultál el egy másik irányba ( márpedig a jobb játékosoknak jobb a WR-je) aztán pedig próbálod rám fogni hogy elkalandoztam. Talán olvasd el figyelmesen a hozzászólásaimat. Tedd egy kicsit félre a kényszeredet hogy mindenképpen csak neked lehet igazad.