Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #25894 Hát a P-47D vel nekiálni dogfightelni egy Yak3-al...??? szerintem kész öngyilkosság. Ebben a játékban nemtom milyen, csak ellene játszottam, de egy kis rohadéknak tartom.. Az IL-2ben annak idején csak ezzel mentem online, mert nem nagyon van olyam ami lefordulja. A P-47 meg egy vicc....(és túl van értékelve) ebben a játékban. Mert amíg vannak "haverjai" a légtében bátran óberkodik...de 1vs1ben....nincs esélye. Én most a nácikokkal nyomulok. RB-ben a Bf-109 g2...de leginkább a WF-190A4-el, ha csak tehetem. Azzal miden repülés minimum 1 kill jelent égen földön. Remek vadász....és nem is kell másra használni, mint az ellenséges csatarepcisket, meg bombázókat megakadályozni, hogy elérjék a "műveleit területet. Ha nincs légi cél, akkor rá rácsapok a földiekre killaszisztokért...-:) De hogy nincs sikerélmény????