11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Igen tisztában vagyok a T-34 páncélvastagságával, így azzal is hogy a 34-85 tornya ugyanolyan vastag mint a 34-100-é. De az hogy nem lövöm át igenis meglepő, miután az interneten megtalálható átütés táblázat szerint a Párduc lövedéke 1900 méterről átütötte szemből a T-34-et és még a t34 hossztengelyéhez képest 30fokos szögből is a front lemezre leadott lövedék 900 méterről átütötte. De tegyük fel ez nem hiteles valami miatt. Végül is hány olyan feljegyzés van veteránoktól amikor arra panaszkodnak hogy a Tigris vagy Párduc lepattant egy bármilyen T-34ről? Lehet hogy van ilyen de valahogy én még nem olvastam... (Ha valaki olvasott ilyet akkor linkelje már be, mert az hogy nem olvastam nem jelenti azt hogy nincs is)
    Lehet jönni hogy mégis csak OP oroszok higgyem el de pont most írták hogy érdekes módon nem érzik azt a sérthetetlenséget ők se, ahogy orosz tankban ülve én se érzem.