11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Hát most fájó pontra tapintottál! :D
    De egyébként tényleg nem értem a mai napig ezt, sokszor még egy heavy-vel sem tudom megvédeni magam, mert azért heavyből nem szoktak SPAA-val kilőni ( bár lenne egy romantikus történetem erről is... :D) de elég kárt tesz bennem ahhoz hogy más elintézze a piszkos munkát. Vannak olyan tüzérségi lövedékek meg rakéták amiknek lézerrel jelölik a célt a szárazföldről előretolt állásokból. Na ez kb olyan csak analóg... Kiválóan tudnak lokalizálni az ellenséges repülők vagy harckocsik amikor szétlövi a lánctalpam meg az ágyúm egy légvédelmi, aztán megállás nélkül soroz. Nem kis kihívás sokszor ellenük menni...

CHaooSS: Játszottál már a 34-100 ellen? Régebben már előadtam az elképzelésem arról hogy mennyire más amikor valamivel vagy valami ellen játszol. A 34-100 az esetek több mint felében konkrétan kilőhetetlen. A frontja simán megfogja a Párduc lövedékét 100 méterről, a sofőr búvónyílása is, bárhol lövöm meg szemből lepattan, aztán 2 csatával később kétségbeesésemben rálövök ugyan úgy és mi történik? Hát elsőre szétfröccsen. Csak gondoljunk bele lehet hogy az akit ott abban a helyzetben nem tudsz kilőni már órák óta játszik és előtte mindenki 1 lövésezte, de amikor veled találkozik hirtelen többet kibír. Te csak 1x láttad aznap de akkor pont aktív volt a GOD-mód. Amikor van időm és játszok 2-3-4 órát akár, velem is van olyan hogy az első órában mindenkinek 1 lövés vagyok, aztán valami történik és egyik csatáról a másikra hirtelen bármit kibír a harckocsi. Van olyan hogy már én szégyellem magam amikor egy M36 2 percen keresztül lövi a párducomat 4 méterről mert egyszerűen nem tud kilőni. Olyankor szerintem tudnék új káromkodásokat tanulni ha hallanám amit az ellenfél mond. Lehet hogy az a csávó az M36-ban egy nap 3x találkozik párduccal és mind a 3 alkalom ilyen. Akkor mit fog mondani? Hát ezek a Párducok nagyon durvák, és nem arra fog emlékezni hogy előző nap kilőtt 4et 4 lövésből, hanem hogy ma csak 3-mat de közbe 6x ment vissza a bázisra újratölteni.
    Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.11.21. 09:57:27