11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Szerintem egyáltalán nem tűntek el a nehéz harckocsik. Sőt! Ott van pl. az Abrams csak 69 tonna vagy a Leopard 2A6 az is csak 62 tonna. Csak most már úgy hívják őket hogy MBT. Sokkal inkább a könnyű harckocsik tűntek el, mivel nem életképesek a modern harcmezőn, a helyüket átvették a csapatszállító járművek, amik tűzerőben verik őket jócskán, páncélzatban is már lehagyták őket és még gyalogságot is tudnak szállítani.
    A PT-76 meg egy vicc. Még itt a játékban is, azon túl hogy semmi keresni valója nincs magában a játékban, főleg nem T4-ben, a valóságban is egy bukott elképzelés volt. Eddig 1x tudott kilőni egy PT-76 a Párduc F-ből, ezzel szemben én legalább 5öt kilőttem egy kivételével mind 1 lövés volt a Párduc G-vel, én személy szerint egyáltalán nem tartok tőle...
    A technológia fejlődik, és a hidegháborúban hihetetlen fejlődésen mentek keresztül a harckocsik, de inkább csak az 50-es évek közepétől kezdve. A háború után 5-10 évig semmi forradalmi újítás nem jelent meg sorozatgyártásban, a fejlesztések persze folytak. De ha megnézünk egy 1950-es konstrukciót akkor ugyanazt tudja mint egy 1945-ös. Szigorúan magát a felépítést és az alkalmazott technológiákat nézve. Persze egyre erősebb harckocsiágyúk jelentek meg, illetve egyre jobban döntött páncélzatok, de magát a fejlettséget vizsgálva nem látunk előrelépést. Se infravörös távcső, se kétsíkú stabilizátor, se rendes távmérő, se ballisztikus számítógép a tűzvezető rendszer részeként, se többrétegű páncélzat ami ellenáll a kumulatív lövedékeknek.