11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    Ilyen apróságokat észre sem veszek, ha kell egy tank kifejlesztem, de ilyen apró eltérések előfordulnak gyakran,bár elsősorban német-usa ágon. Ilyenvolt a Panther II ami egy br6.7-es tank, de a modulok xp igénye sokáig annyi volt mint egy br 8.0-ás tanknak. Mondjuk ilyeneken nem akadok ki, sőt annyira nem érdekel, hogy ha nem írják észre sem veszem...
    Hogy jót is írjak, naponta 1-2 csatát megyek a Leo-val, hogy szép lassan amodulok ki legyenek fejlesztve, és márígy stock állapotban azt kell hogy mondjam, simán leveri a trónról a Panther II-őt, pedig eddig az volt a favorit. Egyelőre a tűzoltó készüléket fejlesztem, a fejleszett lőszerek csak ezután jönnek, de nekem nagyon bejön. Egyetlen hátránya, hogy eddig ha meglőtték akkor azonnal robbant, sok értelme nem volt a kifejlesztett javításnak, de végre nincs az, hogy szembe jön egy T54 és temetem magam, ha előbb lövök jó eséllyel 2-3lövés után robban, de legalább már van tank amivel szemből is tudom sebezni gond nélkül, ugyan úgy ahogy ő teszi velem sok esetben.