Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
_8Rendon #25675 Most mondtad ki az igazat Brenor: ".... egy bazinagy monitorral is egyszerűbb a célzás." és nem vergődés.
Hát ez itt a másik fő baj! Mit kezdjek én a 40 cm -es monitorommal ? Ahogy Anton távolodik a foltszerűen látható tankjaival, úgy én is lassan távolodok ( átpártolok ) az AW-re. Ott legalább látom, hogy hova tudok célozni, dinamikus a játék és még nincs elcseszve.
Ide vagy oda a mondás, hogy a WT- nek legjobb a grafikája, de én képtelen vagyok már évek óta egy okés grafikai beállítást és egy láthatóan élvezhető buli meccset megélni. Talán a kezdetekkor volt vala........(Csak AB mindig frissített NVIDIA Geforce Experience 650 )
A magyarítás akkor nagyon jól jött. Most egy kis felírat gubanccal valami ilyet mutat a visszajátszáskor ..."##icon/mpstats/deaths/icon/mpstats/deaths/. de működik.