Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #25631 Igazából nekem sincs bajom a mostani frissítéssel. Ami zavart az a korábbi br változás, a postwar tankok túl sokat vannak alacsonyabb br-en, most a mi nem kellett volna az a marker, bár ettől pörgősebb lett a játék, nincsenek atombiztos camp-helyek, cserébe a páncélzat nélküli tankokra jobban kell figyelni. FPS drop van néha, ami idegesítő, de ezt remélhetőleg sikerül javítaniuk. Most játszogatok több nemzettek, több br-en, elkezdtem kifarmolni az álcafestéseket a tankokra, ezzel is el lehet ütni az időt, közben 1-2 tank is ki lesz fejlesztve, meg jön be a pénz. A legénységi képzés átalakítása miatt most azokat is lehet fejleszteni, picit kezd hasonlítani a wot-ra (az tetszett nekem), ott egy jólképzett legénység nagyon sokat ért, bár azért itt nem lesz akkor hatása, de mindenképen érdemes több figyelmet fordítani erre is, bár ha nem csinálnak markereket akkor ennek sem lenne sok értelme, így viszont megint fizetésre (többségnek inkább grind lesz belőle) ösztönzik a népet, ami nem jó dolog de ez van.