Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #25628 Mostanában USA oldallal játszom, 6.7br teljesen jól játszható, ebben valószínűleg az is benne van, hogy többször mennek orosz-usa vs német csaták, és nem kell annyit orosz oldal ellen menni, de még ellenük sem vészes, a laposabb tankkialakítás és a jó negatív lövegkitéríthetőség sokat dob a használhatóságukon (közel 65-68%-os wr-t lehet hozni ezen a br-en), tulajdonképen nekem olyannak tűnik mint amilyen a német 6.7-volt patch előtt.
A másik az usa 5.0br-amit próbáltam, tudom hogy innen is sokan panaszkodtak rá, de én élvezem azt is, egész jó csaták szoktak menni, szintén sok a vegyes csata, bár itt talán a német-usa vs orosz ami dominál.
Német oldallal sajnos hasonló a tapasztalatom mint neked, Tigrissel én is folyamatos bukó köröket mentem. Próbáltam még az alacsonyabb 3.7-4.5 br körül német tankokat, de valahogy nem adta. Most megint több lett a városi map, ami a puha Pz tankoknak nem kedvez, ráadásul ez gyakran kombinálva az egy pontos foglalós mód-al megint nem német barát megoldás.