11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    "Őszintén remélem", hogy ezt viszont behozzák a játékba, hogy használni is lehessen. Mondjuk a városi pályákon külön élmény lenne, a leomló épületek mellé még egy hadosztályni füstöt eregető tank...akkor már lehet, hogy minszos FPS számot írna ki a gépem.
    Más: Ki használja a játék hangchatjét? Nálatok is baszakszik??? A patch óta használhatatlan....+ma még olyan is volt, hogy szakaszkreálóként szakasztársam READY-t nyomott én elindítottam a csatát...aztán kiírta, hogy éngem inkább nem enged be a csadába és disconect-el...társam meg simán ment befelé a pályára. A következő...hasonló...csak őt hirtelen BR6-ból átdobta egy másik beállítot garázsállásba és BR 3-ban találta magán...én az előzőhöz hasonlóan disconet-elődtem...