Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #25527 Az ellentét megfog maradni. De nyugodtan csinálhatott volna a Gaijin 2 játékmódot. Az egyik mondjuk egy vegyes és mindenki mehet amivel akar ( harciszekértől a halálcsillagig) a másik pedig vagy csak tankos vagy csak repülős. Akkor mindenki nyugodt lenne, és ameddig szakaszozik az ember bemehet a vegyesbe mert a szakasztársának a levegő a közege és akkor valamennyire együttműködnek. De például én RB-t megyek csak és nem repülök, nem is akarok egy tank csatában. Ha engem lebombáznak akkor ott ért véget a csata általában. Ráadásul mint mondtam ez ellen nincs mit tenni, mert bemehetsz a városba ahol majd a házak közé nehezebben dobja be a bombát de aztán rájössz hogy ez álom volt. Ott is ugyanúgy lebombáz és nem kell közvetlen találat ugye. Ráadásul a legtöbbször ezt légvédelem és vadászok mellett is előadják. Mert a vadászok egymást ütik vágják a légvédelmi egység azzal van elfoglalva hogy az ellenséges heavyket szívassa akiket probléma nélkül leforog. Aztán maradtam én meg a csatarepülő/bombázó... Persze nem minden csatában bombáznak le, de minden egyes eset csak tovább növeli bennem az ellenük gyűlő "haragot". Legfőképpen az dűhít fel hogy harckocsiban ülve eleve esélytelen vagy ebben a helyzetben, föléd repül kioldja a bombát azt ennyi, ő nyert te meg végigézheted mást nem tehetsz, mert hiába hallod a bomba fütyülését akkor már késő elindulni! Ezért írtam hogy SZERINTEM mekkora teljesítményt takar az hogy valaki behúz egy vagy több ingyen killt... Ebbe lehet belekötni de ez vélemény nem kell egyetérteni. :D