Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #25519 Ollyéééé....ez szerintem örök "ellentét" lesz-:) Ha jól tudom amúgy a kamikáze "támadás" nem redményes, mert nem lehet megsemmisíteni ezzel a módszerrel födli célpontot. Lehet én tudom rosszúl persze. Régen volt ilyen...de kivették belőle...pont ez általad is említett sutyerákok miatt
. Amely hozzáállás szerintem is méltatlan egy repülőt vezető játékoshoz. Mint ahogy azt is inkorrektnek tartom, mikor dirkekt belerepül a másikba....amitől persze Ő is megsemmisül és nem kap érte killt...viszont elk****ra a másik játékát.
Az jó-e hogy összeengedik a repcsiket a tankokkal? Szerintem jó, de mások - pl. szerinted is nem. Ebben soha nem lesz egyetértés. Annak idején Rudel elképzelése pl. bevállt, mikor szorgalmazta, hogy a Stukákat szereljék fel a 37mm Flak 18-akkal, és "megalkodták" az A-10 tankvadász "elődjét". Miután ezeket a "madárkákat" együtt alkalmazták a harckocsizókkal igen kellemes eredményeket értek el.
Az számít szerintem - persze ez csak magánvélemény -, hogy ki mit akar. Legyen egy újabb tankos játék? Mert abba tényleg nem kellenek replők, vagy legyen egy a "háborús hangulatot" visszahozni PRÓBÁLÓ játék? Mert ott akkor van létjogosúltsága a repülőknek is. Hiszen az egyik csapat célja, hogy a másikat megsemmisítse. Akkor meg minden eszköz - amivel lehet az ellent pusztítani - megengedett. A repülőktől a rakétás hackocsikig - ami megint csak egy baromság szeirntem. Az a másik, hogy az adott csapat játékosaiban mennyire van igény arra, hogy az adott eszközt, vagy eszközöket, mennyire képesek és mennyire akarják arra használni amire kell. A vadászok védjék a bombázókat, akik támadják a földieket. A légvédelem, meg a földről lője az ellenséges gépeket. A tankok pusztítsák a tankokat....a lighetek, meg az ellenséges légévédelmet...Persze tudom, hogy ez idealizmus....de néha összejön egy-egy ilyen csata is, és kövezzetek meg érte, de nekem EZ tetszik!-:)