11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    Ollyéééé....ez szerintem örök "ellentét" lesz-:) Ha jól tudom amúgy a kamikáze "támadás" nem redményes, mert nem lehet megsemmisíteni ezzel a módszerrel födli célpontot. Lehet én tudom rosszúl persze. Régen volt ilyen...de kivették belőle...pont ez általad is említett sutyerákok miatt. Amely hozzáállás szerintem is méltatlan egy repülőt vezető játékoshoz. Mint ahogy azt is inkorrektnek tartom, mikor dirkekt belerepül a másikba....amitől persze Ő is megsemmisül és nem kap érte killt...viszont elk****ra a másik játékát.
    Az jó-e hogy összeengedik a repcsiket a tankokkal? Szerintem jó, de mások - pl. szerinted is nem. Ebben soha nem lesz egyetértés. Annak idején Rudel elképzelése pl. bevállt, mikor szorgalmazta, hogy a Stukákat szereljék fel a 37mm Flak 18-akkal, és "megalkodták" az A-10 tankvadász "elődjét". Miután ezeket a "madárkákat" együtt alkalmazták a harckocsizókkal igen kellemes eredményeket értek el.
    Az számít szerintem - persze ez csak magánvélemény -, hogy ki mit akar. Legyen egy újabb tankos játék? Mert abba tényleg nem kellenek replők, vagy legyen egy a "háborús hangulatot" visszahozni PRÓBÁLÓ játék? Mert ott akkor van létjogosúltsága a repülőknek is. Hiszen az egyik csapat célja, hogy a másikat megsemmisítse. Akkor meg minden eszköz - amivel lehet az ellent pusztítani - megengedett. A repülőktől a rakétás hackocsikig - ami megint csak egy baromság szeirntem. Az a másik, hogy az adott csapat játékosaiban mennyire van igény arra, hogy az adott eszközt, vagy eszközöket, mennyire képesek és mennyire akarják arra használni amire kell. A vadászok védjék a bombázókat, akik támadják a földieket. A légvédelem, meg a földről lője az ellenséges gépeket. A tankok pusztítsák a tankokat....a lighetek, meg az ellenséges légévédelmet...Persze tudom, hogy ez idealizmus....de néha összejön egy-egy ilyen csata is, és kövezzetek meg érte, de nekem EZ tetszik!-:)