Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
jancsika6801 #25404 Teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval.Van egy PZ.II.h-m eddig RB-ben ha jól jött ki a lépés óriásiakat lehetett ezzel a kis törpével alkotni,most meg ott villogok mindenkinek nyakamban a táblával hogy "Ide lőjetek".Szerintem az RB alap hangulatát a sunnyogás, és az az érzés hogy egy csutfasz tankkal miket lehet alkotni, adta.Ennek most vége.Más. Biztos sokan nem értenek egyet de szerintem a játék nagyon rossz irányba halad.Értem ezalatt hogy itt ujjongunk hogy itt az új patch és mennyivel szebb lett meg hogy rombolhatóak az épületek, na és? A játékban szerintem pont az alapok rosszak: a BR és az MM.Én anno ps4-en kezdtem és nagyon élveztem, viszont mostanában sokkal több a keserűség mint az öröm.Mindezt a tankos részről mondom mivel repkedni nem szoktam.