11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    Azt nem hittem, hogy te komolyan gondolod... Szerinted egy ilyen szerver bővítés filléres téma, és két perc alatt megoldható? A Blizzard példa azért volt, hogy érzékeltessem, hogy egy jólmenő, hatalmas összegeket kaszáló cégnek is gondot okoz, de példának lehet mondani minden más mmo-t, mert nagyobb patchek után ez megtörténik/megtörtént mindenhol. Mint mondtam, fizetős játékoknál fekszenek a szerverek, nem kell meglepődni, hogy egy ingyenes játéknál is megtörténik.
    A probléma másik fele, hogy nem megfelelő launcher beállítást használ valaki. Mikor írtam, akkor is panaszkodott valaki, hogy lassan jön lefelé, míg nálam 30perc alatt lekapta az egészet.