Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Nem is tudom, mi lenne ra a jo szo, mondjuk "erkolcsileg" igazad van abszolut. Csak hat ez uzlet. "Nothing personal". Par nap mulva az egesz nem fog szamitani, tudjak jol. Es hat igen, nem a csod elkeruleserol van szo, hanem, hogy nem pumpalnak plusz penz olyasmibe ami hosszu tavon nem fog szamitani. Mondom, igazad van, hogy ezt nem igy kene. Csak tudod, ott van az is, hogy en pl egy kanyit nem fizettem meg ezert a jatekert, most verjem az asztalt? Akik fizettek azok persze mondhatjak, hogy nem ezt vartak, de azt meg a Gaijin nem adta irasba sehol, hogy ilyen esetekben is minden flottul fog menni.
Vegulis ha azt vesszuk most te is azon vagy kiakadva, hogy szeretnel mar jatszani es nem tudsz. :) Na ezt tudjak ok is. Hogy te jonni fogsz holnap is, pedig most par orara osszefossa magat a szolgaltatas, es ki vagy rajuk bukva. Egyszeru matek.
Szerintem ez lehetne most igy, csak akkor az egesz csapat probalja gatyaba razni a jatekot ugy anblokk. Kiegyeznek vele. Ami persze nem tortenik majd meg. De ez mar egy masik sztori.