Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #25339 Hát nem tudom őket sajnálni... Én látom hogy mennyien játszanak vele vagy ők? A felhasználók jogos igénye hogy tudjanak frissíteni normálisan rendes keretek között! Hát ha ezt nem tudom teljesíteni akkor minek állok neki az egésznek? Ha tudom hogy egy sufni tuning 486-os szerveren fut az egész játékom akkor nem szabadítom rá egyszerre mindenkire a frissítést, hanem régiónként vagy kisorsolt IP-cím alapján vagy akárhogy... :D Most mondtam valamit ( nyílván nem ennyire egyszerű a helyzet) Vannak a világon cégek akiknek a több 100 milliós felhasználói bázist sikerül rendesen kiszolgálni... Magyarul ez azért nem lehetetlen próbálkozás! Gaijinnek még ez se megy, mondjuk szerintem őket nem is érdekli... De nem is tudom ezen minek lepődök meg, annyi minden másban lenne hova fejlődni de képtelenek...