11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Madi92
    :D Pont tegnapelőtt (Mikor volt ez az ünnepi hülyeség) nevettem fel, mikor már annyira leszartam így hajnali 2 óra tájt, hogy mindig kikapunk, hogy inkább figyeltem a chetre mint a játékra. Mindenki a haját tépte, mindegyik csata alatt (nem az orosz oldalon nyilván :D). Már-már családias volt a hangulat. :D
    Aztán olyan történt, amit el sem hittem. Az eset után a következőt írtam be a chetbe:
    "Jesus is here boy's, i just one shooted a T-34 form 1200m". Erre rögtön jött is a válasz: "Us nerf is incoming"... :D Annyit nevettem és annyira átéreztem, hogy mindenki ugyan úgy leszarja már az egészet, mennek meghalni, csak jöjjön az a kibaszott xp, azt haladjunk.. :D Vicces volt.