11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Big Blaster
    Ne örülj olyan nagyon. Az lesz majd a kafa, ha meglesznek a BR 5.0 amcsi vasaid. Mehetsz majd Tiger meg IS-2 ellen. Na az lesz majd a szopás, nem a BR 3.7. Én is pont ezekkel szívok és visszasírom a jó kis BR 3.7-es sörmikkel vívott csatákat. Akkor szinte minden csata móka volt és kacagás a mostani meccsekhez képest. Éppen most volt egymás után vagy négy olyan meccsem, ahol be sem tudtam fejezni a csatát, mert elfogytam és örültem ha van egy-két killem. Mondjuk utána volt egy olyan Berlin köröm, ahol viszont összejött 12 kill, de nem is volt az ellenfélnek Tiger meg ilyenek. Szóval készülj fel, hogy sírás lesz és fogcsikorgatás, ha feljebb kerülsz az amcsi ágon.