Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #25277 A páncélja szerintem is bugos! Csak szerintem azért mert minden erőlködés nélkül megfogja a Párduc lövedékét szemből. :D A páncéltest simán a torony meg szemből van egy tenyérnyi terület amit át tudok ütni. Oldalról nincs gond viszi mindenhol.
A másik tegnap 1est dobtam meg ma délelőtt is. Délután viszont minden úgy ment ahogy kell neki, simán jöttek Párduc G-vel a oneshotok 1500-1800 méterről is kurskon például. Mintha egy másik játék lett volna... Szóval csak a szokásos baszakodás a játék részéről. Délután ki volt kapcsolva az állítólagos "russian bia" mert a 34-100 is pattant rólam szemből, én meg valahogy nem... Van amikor a németeknek osztanak nyerő lapokat van amikor az amcsiknak vagy az oroszoknak. Olyan az egész mintha mindig nyerő szériája lenne valakinek, egyfajta egyensúly a nemzetek között, délelőtt a németek nyernek ha törik ha szakad délután az oroszok éjjel meg az amcsik, és akkor ez véletlenszerűen variálva. Így tüntetik el a különbségeket, amik különben meglennének, így lehetsz akármennyire béna meg akármennyire gyenge tankban, ha jókor vagy jó helyen tiéd lesz a kill!