11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Big Blaster
    Én is bevásároltam eléggé a leárazás alatt, szóval most van egy csomó új játékszerem. :-)

Ezek lettek, meg ráadásként 30 nap prém account.:
    Neubaufahrzeug
    Pz.III N
    #KV-1B (756)
    Pz.Bfw.IV.
    T-35
    T-126
    *T-III
    ZUT-37
    T-34E (Shielded)
    SMK

Tegnap este eléggé későn vásároltam össze a cuccokat, így nem sokat teszteltem még őket. A T-35-öt én is elvittem két körre. Tényleg nagyon durva a cucc. :-) Valóban akkora mint egy hajó. Az egyik csapattárs lehet még nem találkozott ilyennel, mert odajött közel a kis BT-jével és látszott, hogy nézegeti, mint a partra vetett bálnát. Elég mókás volt. A két csata alatt nem tudták kilőni alólam, de nem is csodálom, mert 10 embert elég sok időbe telik kiszedni, meg akkora böhönc az egész, hogy azt sem lehet tudni, hogy ezt most hol is kellene lőni, hogy valami kárt tegyenek benne. :-) Szóval elég űber a cucc így elsőre.

A Neubaufahrzeug is elég ígéretesnek tűnik. Abban a tier-ben a 75 milis ágyú elég pusztító. Az első körben volt vele vagy 9 kill-em.
    Utoljára szerkesztette: Big Blaster, 2015.11.02. 18:25:39