War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az M103-at biztos, hogy én ki sem fogom húzni...csak ha már nincs másra rányomni....még csak nem is tetszik....A T-32-t viszont már nagyon szívesen látnám a garázsban....a többi MED mellett-😄
Amúgy meg: Hajrá MOLOT, tartsd a frontot míg nem leszek!-D
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.06.25. 20:24:32

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

Nos én most néhány napig nem leszek, mert nyaralás lesz, de majd jövő hét keddtől újra itt...illetve ott.
Visszatérve. Kíváncsi leszek, most ismét kihúztam egy tankot hogy fog menni a Hellcicával...remélem úgy mint lenntebb írtam. Bár, most akkor rámegyek, hogy kimaxoljam a Wbuldogot is....mert az igen jónak ígérkezik, most hogy megvan hozzá néhány fejlesztés.
Ha valaki kimaxolta az már megoszthatná a tapasztalatait, hogy úgy milyen vele a játék. Köszi!

Savaran
A vad imperielisták ellen + 150% defence shield búnusz dukál 😄

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

DasIsFuck
Mert nem mormolod el a kötelező imádat Sztálinhoz, hogy megkapd az anyaföld áldását😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Sherman0070
De az a vicc hogy ha én KV-2-zök akkor a rövid 76-os Sherman is átüt akárhogy döntöm a tankot.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

DasIsFuck
Hiába, Sztálinium...annál erősebb minél több kapitalista tűnik fel a színen.

DasIsFuck
És melyik tank van a t32 szintjén toronyügyileg?😄

Felvettem mindenkit, de most senki sincs fent 😄 Pedig most van egy +300%-os RP boosterem, azt nem merem aktiválni egyedül. 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Sherman0070
Nekem ma M18 cicával egymás után 16 lepattanó volt KV-2-ről úgy hogy alig volt bedöntve a tankja.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Malarki felvehetsz engem is! _ANDAXIN_ a nick nevem!
Megavan a HWSS - ma lett meg. A szisztéma u.a. az utolsó visszalévő 10000 RP nél elkezdett szivatni. 5-7 lövés egy-egy tank, és dupla annyi lepattanó, mint előtte!...jó ez a játék!-😊

AnuluWork
Az M103 tényleg szar. Én is anyáztam. Aztán bele lehet jönni, csak nem ruszki dögként kell vele nyomulni, hanem sunnyogva. Nehéz erre a játékmenetre átállni, de ez a tank papír. A tornyát is bármikor átlövik, még a T32 szintjén sincs.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Sherman0070
De. De az OP szarért bármit ;D

AnuluWork
Velem is ez van. Meg néha a lengyelek. Három-három meccsig minimum. Majd 1 map valami ultraszar, és ismét a felsoroltak 3x.

Mi történt ezzel a játékkal?

Nyaralás után játszom (1,5 hét kihagyás) eddig 8 kört mentem és csak Hürtgen Forestet kaptam (realistic).

A többi mapot kivették? Léteznek még?
AnuluWork
Az nem gold?

Sherman0070
Egy kis WoT-os kérdez-felelek szerűség
" Nem terveznek egyszemélyes gyakorlószobákat. Nem jelent sokat, hogy a WT-ben van: "az alacsony játékos számukkal nem probléma" "
get rekt xd

Sherman0070
1.51 mikor fog kijönni? Kéne már a T-34-100 😄

Szemből nem viszi a T-54et? Akkor az enyém gyári hibás kérem vissza az ezüstöt amit rávertem! A testen is átütnek simán meg a tornyon is az M103-ak!!!
JethroHUN
Nem csak rank5ben... egész rohadt játékban... Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sherman0070
Hát igen. Csótány életmódra kell váltani (oroszokkal kell játszani) ha rank5-ben szeretnél valamit is csinálni.

JethroHUN
Na jól van most már, tényleg tököm kivan ezzel a játékkal. 690 arany, 1 hét, 2 milla SL elverve az M103-ra, SEMMIRE való szar. Bármi átviszi szemből, világ végéről is. Miközben közelről nem tudja átlőni a T-54-et, IS4 természetesen még oldalról sem, hagyjuk már...

a múltkor megírtam a fórumra, hogy mást se tudtok, csak bannolni, na akkor onnan is kiraktak 30 napra😄
amúgy ha bármit káromkodsz és belerakod a developer szót, számíthatsz azonnali banra.

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

😄

hamarabb jön az, én általában most már midenért 30napot kapok:-)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

JethroHUN
Akkor hamarosan jön a permanens chatban... 10 figyelmeztetés után.

Sherman0070
Akinek normális gépe van annak nem is lehetne ilyen low grafika lehetőség...

Sherman0070
A faszom kivan ezekkel a low grafikás cheatherekkel. 4 sáv bokor takar engem erre ez a buzi nyugodtan kilő. Bazd a faszom kivan ezekkel.

Zegi Norbi HUN
Úgy látszik, de kiemelt figyelmet kapsz<#vigyor> Szerencsés vagy<#vigyor>

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Sherman0070
Nagyjából 2 hetente kapok 1 hét chatbant.

Sherman0070
Hát nekem jött a 7nap 😄

Zegi Norbi HUN
Komoly<#idiota> Akkor én eddig megúsztam, pedig szoktam szidni őket rendesen<#vigyor>

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Sherman0070
Ez de fail! xD Egyik pilóta társam meccsbe azt írta, hogy bereportolták mert az írta chatbe, hogy "gaijin suck" erre beírom én is és jött a 7napos chatban xD

DasIsFuck
zis-30-al is lehet, de csak ha tested is pontosan abba az irányba áll amerre célzol.
az is törzsbe szerelt.

Plusz a géppuska arra is jó ha teletunkolod fele az ellenfelet akkor sokkal nehezebben tud célozni. Viszont így meg kb megjelölöd magad hogy hol állsz.

a nyitott kűzdőteres gépekre nyugodtan, ott le lehet kaszálni a legénységet vele
Hehe, egy ellentmondó vélemény. Akkor most már nem is igazán tudom, hogy lőjek vagy ne? <#circling>

Azért annyira nem felesleges: AA kategóriájú ellenségeket teljesen jól le lehet hentelni gp-val is. Sőt, öltem már M18-at is így. Szóval nem felesleges, csak kevésbé hatékony.
OK, vetem az infót. Akkor ezek szerint felesleges fárasztanom magam a géppuskázással.

nem sok vizet zavarnak a géppuskák
repülőket lehet velük zargatni meg a nyitott felépítésű gépeket a többire gyakorlatilag felesleges lövöldözni velük

illetve arra jó még, hogy néha el tudd dönteni meghalt-e már az a tank akit kiszúrtál vagy csak döglöttet játszik 😄
ha belelősz a géppuskával és él akkor kiírja, hogy hit ha nem él akkor nem ír ki semmit 😄

persze ez árkádban nem érdekes mert ott úgyis van felirat/nincs felirat az ellenségen 😄

szerk.
lassú voltam..😄
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.06.24. 19:22:49
Igazából amire jelenleg a géppuska hasznos, az fákat irtani a jobb kilátás miatt. Illetve porfelhőt is lehet gerjeszteni vele, nehezebbé téve a célzást az ellenfélnek, bár ritkán működik, próbálkozni lehet.

Ja meg néha lehet vele csekkolni, hogy a szemben lévő tankban vannak-e még, mivel ha meglövöd jó helyen, akkor hit-et ír ki és nem kell a main gunnal rápörkölni érdeklődési célzattal.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.06.24. 19:21:27
Hehe, tényleg. Az M2-nek van 4 db 7.62-es gp-ja. Azokat még nem is próbáltam. Ha egy irányba lehet velük tüzelni, akkor repcsi ellen elég jó lehet.

Egy újabb láma kérdés. A 7.62mm-es (vagy hasonló kaliber) bármit ér a tankok ellen vagy csak pszichológiai fegyverként használják a népek? Nekem úgy tűnik, hogy van némi hatása, de ilyen kis kaliber elvileg nem árthat még a vékony páncélnak sem. Amikor az első meccsek alatt rám lőttek ilyen gyors géppuska sorozatokat eléggé meglepődtem, meg azt sem tudtam, hogy én is vissza tudok lőni a gp-val <#idiota>. Most már fejlődtem és én is szórom közel harcban az ellent, csak nem tudom biztosan, hogy van-e értelme?

A törzsbe szereltekkel nem lehet lőni, csak ami az ágyú mellé van rakva meg ami a toronyra van szerelve. Kivétel az amcsi M2 vagy mi, amin vagy 3000 géppuska van, na azzal minddel lehet lőni, mondjuk annyit is ér 😄

Ha nekem szántad a kérdést, akkor én Big_Blaster néven vagyok reggelve.

Már felvettelek! 😄
Tesztpályán néztem, hogy mit csinálnak a géppuskák. Ott tűnt fel, hogy a törzsön lévő kuka. Lehet, hogy valami selejtet sóztak rám. <#wilting>

Ja hogy a statokat is meg lehet nézni, addig nem jutottam el 😄
Neked mi a neved? Felveszlek téged is.

ha jó irányba nézel "célzol" akkor elvileg lőnek a nem forgathatóak is

ha úgy sem lő, hogy előre nézel akkor lehet, hogy azon a tankon nem működik 😄
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.06.24. 18:54:23
Oké, majd kereslek. Addig is egy gyors kérdés. M2A2-nek 2 db .30-as gp-ja van. A forgathatóval tudok tüzelni, de ami fix, az nem csinál semmit. Ez ilyen, vagy valami nem jól van nálam konfigolva?

Dettó, bár statok alapján rájöttem, hogy a sima lesz az. 😄