37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Brenor #25269 Ha csinálsz egy festést az álcafestés pályázatra, és kiválasztják a tiedet a partnerprogramra, akkor bekerül a játékba ahol a játékosok 200 aranyért megvehetik. Abból kapsz részesedést valódi pénzben. -
RODLEE #25268 Rendben kössz!
Az partner progi az mi is?
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2015.11.03. 10:15:52 -
vfrtom11 #25267 Senkinek nem müködött a 75%os leárazó vacak? Mert nekem nem.
-
Brenor #25266 Némelyiket játékosok készítették és a partnerprogram keretében kerültek a játékba (Pl. az A-20G-nek van egy ilyen faja festése). Ezeket csak 200 aranyért lehet megvenni, mert a készítő részesedést kap belőle.
Az összes többi kihúzható az adott repülőre/tankra azzal hogy megcsinálsz X killt. Ha ráviszed az egeret az álcafestés nevére, akkor plusz infót jelenít meg a festésről és azt is írja, hogy mennyit kell hozzá megcsinálni, hogy ingyen megkapd. -
RODLEE #25265 Az álca festést,venni lehet mint a prém. tankokat,vagy milyen módon lehet kipingálni a vasakat? -
foxbat88fx #25264 én T-126, T-III, Pz II DAK, T-35-öt vettem meg :D a T-35 elég király ha az ember megtanulja használni -
Big Blaster #25263 Hát igen, nem mind hasznos, pl. a T-35 városi pályán eléggé esetlen, mert lassú, mint a tetű, meg rohadt nehezen fordul, de én kimondottan gerjedek a furcsa kialakítású tankokra. Azért is vásároltam össze a lehető legtöbb szörnyet. :-) Szerencsére szerintem elég ritkán találkozik a legtöbb player ilyennel, ezért remélhetőleg kevesen ismerik a gyenge pontját.
-
Molot115 #25262 Akár meg is tizedelhettük volna a gárda T-34-100 hadosztályokat. De sajnos a PzGr39 nem viszi a döntött 45 millis lemezt! A 100 millis gránát viszont sebesség csökkenés nélkül szalad át a G Párducon bárhonnan bármilyen szögből. A kimeneti nyíláson meg kirántja a legénységet a vákuum, mint az alien vonatkozó jelenetében.
Egy szó mint száz, a T-34-100ra én is azt mondom hogy OP. Mert az tényleg az... Kétség sem férhet hozzá! A saját BR-jén szerintem jelenleg a legerősebb legpusztitóbb ellenfél. Hol van ehhez egy T-54 7,7-es BR-en? Hát sehol... -
Max_Andaxin #25261
És örömmel jelentem, a Pz II H--nak bizony ma áldozatúl esett egy T44, meg egy KV1, és egy ISU is-:)Jó kis gép.....-:) Hát még ha 6.os is dobtunk volna ma.Igaz MOLOT?-:)
-
Max_Andaxin #25260 Na igen, a mai nap az kemény volt.
Aki kitalálta a T34-100-at az ki kéne lőni az űrbe.....Eddig is tisztában voltam vele, hogy az egy jó tank....(már ha vele játszik az ember), de hála ennek a hétvégének, minden 3. ember azzal jött ma - a németekkel - szemben. Iszonyatos mészárlást rendeztek a Hős német páncélosalakulatok sorai között. De a Panter A...így is állta a sarat....
...de a túlerő az túlerő.....
-
kissssss #25259 Pz.III N, KV-1B (756), Pz.Bfw.IV, T-126, T-34E, ezek azok a tankok amikre azt lehet mondani hogy használhatóak mindenféle helyzetben, a többi már inkább fun vagy hardcore kategóriába való...
pl: t-35 is csak addig lesz OP amíg össze nem futsz egy okosabb ellenféllel, múlthét szombaton kettőt is egy lövéssel kikaptam oldalról a bt-7 tankommal(ammorack)
én egyedül csak az i-153P Chaikát vettem meg, kb ennyi értelme volt ennek a kritikán aluli eventnek. -
Big Blaster #25258 Én is bevásároltam eléggé a leárazás alatt, szóval most van egy csomó új játékszerem. :-)
Ezek lettek, meg ráadásként 30 nap prém account.:
Neubaufahrzeug
Pz.III N
#KV-1B (756)
Pz.Bfw.IV.
T-35
T-126
*T-III
ZUT-37
T-34E (Shielded)
SMK
Tegnap este eléggé későn vásároltam össze a cuccokat, így nem sokat teszteltem még őket. A T-35-öt én is elvittem két körre. Tényleg nagyon durva a cucc. :-) Valóban akkora mint egy hajó. Az egyik csapattárs lehet még nem találkozott ilyennel, mert odajött közel a kis BT-jével és látszott, hogy nézegeti, mint a partra vetett bálnát. Elég mókás volt. A két csata alatt nem tudták kilőni alólam, de nem is csodálom, mert 10 embert elég sok időbe telik kiszedni, meg akkora böhönc az egész, hogy azt sem lehet tudni, hogy ezt most hol is kellene lőni, hogy valami kárt tegyenek benne. :-) Szóval elég űber a cucc így elsőre.
A Neubaufahrzeug is elég ígéretesnek tűnik. Abban a tier-ben a 75 milis ágyú elég pusztító. Az első körben volt vele vagy 9 kill-em.
Utoljára szerkesztette: Big Blaster, 2015.11.02. 18:25:39 -
CHaooSS #25257 Ja még az összes repcsit is? uh, az szép, nem is vettem észre azokat.
ez így azért elég sok idő..
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.11.02. 15:51:50 -
foxbat88fx #25256 tier 4 gépekkel 1500-2500 max rp/csata
persze akinek van préme meg prém tankja annak gyorsabb, de ne hogy azt mondd, hogy a játékban az összes repcsit és az összes tankot kifejleszteni FULLOSRA!!!!! nem kevés idő mert akkor magam alá szarok :D:D -
Molot115 #25255 Nemsok. Akkora 1est dobtam ma hogy nem látszik a teteje. :D
Nem képes átütni a Párduc G a T-34eket szemből. Újabban legalábbis. Reggel az első csatában persze szemből 1-1 lövés volt a két T-34-85. Utánna meg elszabadult a pokol! :D Amit bekaptam lövést tudjátok mit művelt! :D -
gstup #25254
Na mesélj,mi történt? :)
-
Molot115 #25253 Mindenki tudja hogy orosz haditechnika párti vagyok inkább. A mai napon ismét mentem a német oldallal. Szerintem egyébként berakhatnának egy T-34-400at is csatahajó ágyúval. Az még úgy gondolom nem lenne túlzás. Lehetne közvetett irányzás hozzá, és akkor szedegethetné le az ellenséget négyesével. :D -
CHaooSS #25252 Hadd kérdezzem meg te menny RP-t szerzel csatánként? mert alap fiókkal sem tart olyan sokáig..
nekem van prémium fiók meg prémium tank és így a jó csatáknál átlag 8-12 ezret simán lehet hozni.. és akkor még a szorzókról ne is beszéljünk.
tankok kifullozása meg inkább t5-ben sok, előtte nem olyan drágák
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.11.02. 11:01:26 -
Luciferkee #25251 Igen, ez "achievementként" van benne, de alapból a kilövésért, a találatért nem kapsz többet :(.
Ezekkel is csak SL-t kapsz, RP-t nem. :( -
Max_Andaxin #25250 'Hercules" - requires elimination of player-controlled plane of 2 ranks higher than your own vehicle's rank.
"Beowulf" - requires elimination of player-controlled plane of 3 ranks higher than your own vehicle's rank.
Ez a kettő van!!!
...és mind +Silvert hoz a konyhára!!!!
Tudom, hogy van, mert már kaptam!!!-:)
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.02. 04:17:57 -
foxbat88fx #25249 megvettem minimaus-t.... (T-35).... t1-esek ellen epic :D fél nap mire kilövik a 10 ember miatt XDDD -
Luciferkee #25248 Sajnos (jelenleg) nem kapsz több SL/RP-t ha kilősz egy jóval magasabb Battle Ratinggal vagy Tierrel rendelkező játékost.
Egyedül az adott jármű bonusz RP/SL százaléka számít. -
Max_Andaxin #25247 Nekem pozitív élmény volt ez a leárazás. Meglett a pakk. Van egy PZ II H-m, meg az 1500 aranyból vettem két talizmánt a Panther D-re és az A-ra. Plussz 15 nap premium.....így van 3 prémium járgányom a német szárazföldieknél. A az kis panzer a maga 150-es penjével...még a két Párducmellé is befér!!!-:) Real csatábanTier I-el lőni a Tier III-IV-eket...na az majd hozza az RP-t meg a silvert (remlem) -
Max_Andaxin #25246 -:) Nekem ez a szívás kimaradt valahogy az amcsi ágon. Én a Br3.7-ben az M10, M24 duót használtam. Realistic meg Simulator csatákban. A Sherman-okat hanyagoltam. Nem is képeztem ki legénységet csak az M4A3 HWSS-re. Az M10-el szerintem remekül lehet aratni abban a BR-ben, de persze ez szubjektív, ki mit szeret. A legjobban akkor örültem amikor meglett a Hellcat. Attól fogva nem mentem más tannkal.- főleg hogy nyertem rá egy tlizmánt. M18+M24+M4A3HWSS. Én ezzel mentem tovább. A két Jumbót is csak megvettem nem is használtam. Aztán a WBuldog+M26 duó, majd T32 csatlakozott a duóhoz miután meglett. Azóta meg csak azzal megyek, mert jobb mint a Pershing (és a javítása is olcsóbb) -
Nem is két hónapja nyomom ...
Lassan egy éve csak szombaton voltam online.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.01. 21:17:45 -
foxbat88fx #25244 árkádban prémmel kihúzni az összes repülőt meg tankot ELITRE!!!! az nem 2 hónap!!!!!
inkább 3 év kő kemény kockulás -
Nem is ismersz. Miért ugrálsz akkor? Nem ultrarealistic szimulátorban hoztam össze, ahol csak eljutni a csatáig rakat perc. Ennyi a történet.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.01. 20:43:15 -
Madi92 #25242 Meglett kínkeserves küzdelmek árán az m4a2 ami már nem 3.7, hanem 4.3. Ez az első olyan tank a játékban aminél örülök, hogy feljebb kerültem, még ha nem is ér semmit, meg így legalább már a csapattársak olyan tankokkal mennek, amikkel lehet oroszt lőni. :D
Rögtön nem lett vereség, + 4 tankot ki is tudtam iktatni. Fantasztikus. Eddig 10 csatánként jött össze ennyi 3.7.ben. :D -
foxbat88fx #25241 kétlem... -
Luciferkee #25240 Pontosan. Nem is az a baj nálam, hogy "másodhegedűs", hanem ahogy a fejlesztők hozzáállnak.
Ez mellett még játszok a HotS-al is (blizzard játék) és teljesen más a fejlesztők hozzáállása. (pozitív irányban) -
kissssss #25239 WT fórumon sokan írták hogy nem működik a 75%.... én mondtam hogy átbaszás :) -
Meglepődnél. :) -
foxbat88fx #25237 sikeresen teljesítetted a No Life achievementet XDDDD -
Az én is. Bár amikor belőttem, minden maradt 50%on. :) Okos a gazsi, okos. :)
Egyébként most már jöhetnek a brit tankok. Addig ugyanis nincs sok teendő.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.01. 19:39:27 -
gstup #25235 Egyetértek.Viszont nekem az ár/érték arány miatt nem éri meg,hogy egy forintot is költsek rá.Közel sem nyújtja már azt az élményt mint régen.Nálam ez a játék már csak másodhegedűs... -
Droughert #25234 Már nem azért, de az event feladatok nagy része 1-2 kör alatt teljesíthető, talán nem meglepő, hogy az értékesebb dolgok %-os esélye alacsonyabb. Tudom szar szemét Gajin, mert nem ad ingyen prémtankokat, de nekem úgy tűnik, hogy a mostani akcióban aki egy kis pénzt akart költeni az nagyon jó ajánlatokat találhatottmagának. Még mindig azt mondom, hogy az 1éves prém előfizu, a legjobb befektetés, de azért a kurva annyukat, hogy ezért is elkérnek 7500 aranyat... Nem is értem miért nem adják ingyen. Lehet őket savazni sok mindenért, de nekem úgy tűnik, hogy tök mindegy mit adnak az úgy sem lesz jó valakinek. -
kissssss #25233 tier3-ban van 3 prém gép.... ebből 1 bundle a másik 2 meg tölteléknek van.
ez már a trollkodás mesterszintje igaz?
-
Szpecnyaz #25232 Kaptam 75%-os leárazást T3as angol prém gépekre, ami tök jó is lehetne ha érdekelne bármelyik ottani gépük is. -
3x Rookie Golden Wager -
Luciferkee #25230 Hihetetlen, hogy ezek a gyökerek még ezt sem képesek rendesen megcsinálni.
Nem látják be, hogy ha esetleg kicsit tényleg a játékosokért lenne az egész, akkor sokkal többen vásárolnának?
Fél éve tőlem már egy vasat sem kaptak, ha nem változtatnak a hozzáállásukon ez így is marad...