Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #25246 -:) Nekem ez a szívás kimaradt valahogy az amcsi ágon. Én a Br3.7-ben az M10, M24 duót használtam. Realistic meg Simulator csatákban. A Sherman-okat hanyagoltam. Nem is képeztem ki legénységet csak az M4A3 HWSS-re. Az M10-el szerintem remekül lehet aratni abban a BR-ben, de persze ez szubjektív, ki mit szeret. A legjobban akkor örültem amikor meglett a Hellcat. Attól fogva nem mentem más tannkal.- főleg hogy nyertem rá egy tlizmánt. M18+M24+M4A3HWSS. Én ezzel mentem tovább. A két Jumbót is csak megvettem nem is használtam. Aztán a WBuldog+M26 duó, majd T32 csatlakozott a duóhoz miután meglett. Azóta meg csak azzal megyek, mert jobb mint a Pershing (és a javítása is olcsóbb)