Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #25156 Prém gépek ára magas, sokkal magasabb mint korábban. Én még emlékszem mikor 10k goldért amit orosz shopban vettem 50%-os akcióban annyi prém repülőt vettem, hogy már én szégyeltem magam. Azt viszont érdemes megfontolni, hogy ha pénzben jól állsz és az xp az ami jól jönne akkor egy jól bejáratott normal járműre veszel talismant. Én anno a Panther D-re vettem és azzal turbóztam a némat ág fejlesztést. Oroszoknál pl az Is4-ra vagy a T10-re simán megérheti a talisman, mondjuk hátrány, hogy magas a várakozási idő.
Bundle-s cuccokra is van 50%, nézni kell a szavazást, ott a nagy pacific pack ami megéri annak akinak még nincs meg. 5000goldot, 2 prém repcsit, 30nap prémet kapsz 25euróért (+single campaign). Csak a 5k gold 25 euró most.