War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találtam is egy képet. Beforgatva sincs meg az effektív 80 mili.

Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.06.24. 07:59:25
Történelmi hitelességen lovagoló emberkék írtak ilyesmit, hogy a Párduc 2-t valójában nem szerelték volna fel a tigris 2-es ágyújával csak plusz páncélt és a schalmaturm-ot kapta volna meg a Párduc 7.5cm-es lövegével.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ezt az E széria kapcsán is olvastam már sok helyen, hogy az E 50 lett volna az a terv amire a Tigris 2-es ágyúját szerették volna rakni.
A t-34 effektív páncélja 80mm környékén van és a tigris lövege mindössze 62mm-t üt át 60' tartományba.
Mondjuk én régen játszottam speciálisan a tigrissel, én ezt egy átfogó tapasztalatként írom le azóta amióta megvan a tigris.
Elég régóta és van benne 115 realisztikus csatám, 17 szimulátor csatám(nem tudom az eventeket ide számolja-e, de kicsit kevésnek érzem számra a 17-et...) és 42 arcade csatám.(ezt mondjuk nem venném a tapasztalati medencémbe be)
Csaby
Csaby
Meg lehet nézni egy 60'-os találati szög esetén nem üti be a t-34 frontpáncélzatát, mert az 80mm környékén van, a 8.8cm-es ágyú meg vagy 62mm-t üt át így.
Ráadásul a t-34 páncélkialakítása miatt a testet azon szintű ágyúk ellen közel sérthetetlen szintre lehet emelni.
Mondjuk én úgy tudom a tigrisnél az is szempont volt, hogy elég tágas legyen a legénységnek a küzdőtér.
Nyilván ezért lett akkora a tigris.
Meg a tigris kb a korábbi német tervek szerint épült, nyilván egyszerűbb volt a bevált dizájn alapján építeni gyorsan egy tankot.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Modernizált köntösben a régi vas:
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Csaby
Más.
Néztem devszerveres videókat. Az a furcsa hogy lehet én vagyok tök vak de a Leo1, M60 és T-10 top lőszerének átütése az ugyanaz. M60 vs Leo1 érthető ugyanaz az ágyú. De a T10 122 millise pontosan ugyanannyit üt át mindenhol és minden szögben... nekem kicsit sántít a sztori.
Viszont ahogy néztem a T-10et nem lesz olyan nagy kihívás kilőni.
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2015.06.23. 17:33:12
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
kb így készülhetett mennyi a max átütés ó akkor vegyük biztosra legyen 100mm és modelt egy kartondobozról vették

Nekem a SU-100Y érdekesebbnek tűnik, mert a T-34-től már kezd herótom lenni, hiszen Rank2-től Rank4-ig jelen van. Szóval egy "16. fajta" T-34 nem biztos, hogy új élményt ad. 😊

Utoljára szerkesztette: e57, 2015.06.23. 13:29:38
T32-vel Arcadeban(nem realisticozok mióta nagyító kell hozzá) 8 kill, 3200 sebzés, a csata saját 7.0-ás BRjén. Különösen a vége érdekes, jól látszik mi mindent kibír ez a vas.
Hónap kihagyás után újra mentem a játékkal. Pár hónapig újra kihagyom. Megyek vissza mogyoró fejű emberkéket fellövöldözni az zűrbe.
2 nap alatt 3x vett ki úgy a tüzérség, hogy a leges legelső lövedék robbantott. Nem is tudtam, hogy már akkor is voltak irányított tüzérségi gránátok. Olyan szépen kanyarodott rám, hogy a lézer bomborkákat is megszégyenítené. Továbbá becsapódó lövedék flipper golyóként pattog, jó sokat. Zárt tankban még nagy nehezen elhinném, csak Marderrel mentem. A töltő és az irányzó meg nem olyan csontos. Nem olvasgattam vissza a kommenteket, valaki röviden és tömören összefoglalná, hogy mi történt az utóbbi hónapokban?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.06.22. 20:05:53
Sokan már előre rettegnek hogy milyen lesz meg milyen nem. Nem is játszottunk még vele... Nem a harckocsiktól kell rettegni hanem az RNGtől. Eddig még nem volt jött velem szembe olyan akit ne lehetett volna valahonnan kilőni ellenben olyan volt már hogy az RNG nem hagyta hogy kilőjük!