37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #25189
...kössz....édes vagy!!! Mintha nem tudnád hol vagyok!
-
Molot115 #25188 Hát húzd ki 2.-a reggel 8-ig a Párduc G-t és akkor ahhoz hozzáraksz még 100goldot (Mert az már 850 gold) és akkor arra! :D
Csakmert az egy BR. -
Max_Andaxin #25187 mondjuk a csomagban lévő 1500 goldból akkor pont kijönne 2 talizmán két gépre.....
Csak nemtom a másikat mire kéne rárakni....
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.31. 09:47:08 -
Molot115 #25186 Ha sietsz 750 goldért ráakaszthatsz egy talismant a Párduc A-ra. Ha ez az 50% akkor kb 1500 gold alapba is jobban meggondolva az is megéri. Hiszen kb prémet csinálsz egy normál harckocsiból. -
Max_Andaxin #25185 Srácok, ez aPz II H (prem) meg a Bf-109 G2 (prem) milyen? Megvannak valakinek? Gondoltam beszerzem a "Fire and Maneuver Advanced Pack"-ot....most hogy féláron van, és a gpldból veszek egy német KV1-t...de most hogy írtátok lehet, hogy ahelyett inkább Talizmánt valamelyik Párducomra!
Nem vagyok otthon mennyi most a Talizmán??? -
Max_Andaxin #25184 -:)..utald át nekem a felét! 
-
De szép is volt amikor 2 éve még prém JagdPanthert lehetett szerezni. (amit meg is szereztem :) ) -
kissssss #25182 legutóbb a summertime sadneskor lehetett beszerezni a német kv1B-t -
Lokker #25181 Tankot mikor lehetett utoljára ténylegesen is kapni valami feladat teljesítéséért? -
vajakos21 #25180 Akik jól wagereztek, simán ingyen van a prém számla.50 % mindenre az nem rossz.Talizmánt is érdemes.Persze van akinek nem lehet a kedvére tenni... -
CHaooSS #25179 Talán belefér.. bár örülnék, hogyha jönnének 70-es évekbeli tankok mivel akkor így németek kaphatnának Leo 2-őt.
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.10.30. 20:58:22 -
Droughert #25178 Minden prém. járművet kifejlesztve kapsz meg. -
Nem vettem mostanában prém járműveket. Mi most a koncepció? Kifejlesztve kapjuk meg, vagy fejleszd ki, mint amikor nyersz egyet? -
kissssss #25176 hmm szerintem az amcsi tank ág elbírná viselni ha beraknák ezt a tankot, egyedül csak az m103 tank az aminek 105mm felet van ágyúja, németek ruszkik már rég 120mm felet járnak. (természetesen rakétákat nem tudna indítani)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Droughert #25175 Korábban úgy működött az rb ahogy most szeretnéd, az sem volt az igazi, mert nem is láttam az ellenfelet, de ott volt a neve, és simán az alapján lőttem ki úgy, hogy normál estben ki sem szúrtam volna. Jobb az ami most van. RB-re ez jobban illik. -
a QRVA anyjukat..
-
Big Blaster #25173 Még annyit akartam írni, hogy privát véleményem szerint az lenne a legfaszább, ha lenne valami mixed mód, ami azt jelentené, hogy ha látod az ellenséget, akkor megjelenne felette a felirat, mint AB módban, de nem lenne célzás segítő célkereszt. Ennyi. Sokkal élvezetesebbek lehetnének a csaták, mert kellene némi skill is, hogy eltaláld a nagyobb távolságban lévő ellenséget. -
kissssss #25172 prém accal több SL/RP kapsz csatánként és +4 decal-al díszítheted a tankodat repülődet, meg 4 emberel mehetsz szakaszba. -
Brenor #25171 Nem befolyásol mást. Ez nem pay to win játék -
Big Blaster #25170 Te egy igazi mazochista lehetsz. :-) Én hagynám a francba az RB módot. Párszor próbáltam, de a szopáson kívül semmi élményem nem volt vele. Szopni viszont nem szeretek. :-) -
Big Blaster #25169 Izé. Valszeg hülye kérdés, de SL-t nem lehet átváltani GE-re? SL-ből van már több mint 7 milkó, de mit csináljak ennyivel?
Másik dolog ami még érdekelne, hogy ha van prém-em, az azon kívül, hogy jobban lehet vele SL-t gyűjteni meg fejleszteni, jelent bármilyen más előnyt? Esetleg befolyásolja, hogy az MM könnyebb vagy nehezebb csatákba rak be? -
Madi92 #25168 Agyfasz. Ez az amcsi 3.7 ez nem tudom mi, de hogy nem oroszok ellen való az biztos.
Egy köröm úgy néz ki, hogy elindulok, behúzódok valami mögé, mert ugye iván, hamarabb ott van mindenhol és meg sem nagyon áll. Óvatosan kinézek sehol semmi, elindulnék erre paff, a lánctalp első szemét eltalálja és vége. Oké ez volt két perc, valahogy összejött annyi pont, hogy behozzak még 1 tankot (minek?) De nem, mert 2 perc elég volt arra ivánnak hogy a tank lerakó mögött kényelmesen elhelyezkedjen és jól megszórja a gyanútlan áldozatokat. -
Droughert #25167 Nem éri meg nekik most kihozni őket, az van amit a héten felvázoltam. Most akciók orba-szájba, majd nemsokára jön a brit prém ág, hogy ismét lehessen zsebbe nyúlni. -
brit tankok nemjönnek a kövi 3 napban? -
Droughert #25165 Tigrised hány lövés a 100-asnak? .) -
Super Hellcat ftw :P -
Pff, 1 hit az M46 Tigrisemmel :) -
Droughert #25162 T34-100 szerintem jó vétel akciósan, eddig nem nagyon panaszkodtak rá, inkább azt olvastam, hogy túl jó :) -
Mit vegyek 4400 aranyból? Ez a T34-100 nagyon szexi..
-
Molot115 #25160 Hát igen orosz ágra nem fogok talismant venni mert ahhoz kicsit késő van már. :D Viszont német oldalon még van benne fantázia Tigris 1H Párduc F, jagdpanzer IV. Mondjuk a Tigris meg a JPIV már fél éve is megvolt az utóbbi 1,5 hónapban lett meg a Párduc A, G, F. Tehát ott azért még van elkölthető RP nem is kevés.
Viszont az SL is néha gond nálam. RB nem ad úgy főleg magas BR-ben ahol randalírozok jó ideje akkor gyarapodok csak amikor kipörgetek 1-2 50 vagy 100 ezres "nyereményt". Bár valószínüleg 6.0 BR-ben valamivel nyereségesebb lesz mint 7,7-en. -
Droughert #25159 Packok közül csirkehálós T34 és a shilded T34 ami akciós. Neked viszont már majdnem fullos az orosz ág, így ezek felejtősek, ha nem repülsz akkor a pacific sem éri meg. A két T34 max fun factor miatt érheti meg, a shilded nekem megvan azzal jókat lehet menni,de ha a fejlesztés a cél akkor ez is felejtős..
Ha jövőbeli fejlesztés a cél, és azon az ágon még nincs értelmes talismánozható tank, akkor az 1év prém a best buys szerintem.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.10.30. 18:00:51 -
Luciferkee #25158 .... ma sem lehet semmit kilőni, T-10M-re 3-at lőttem hátulról, semmi...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Első lövés, motor, lőszer, semmi, még csak tűz sem:
Második lövés, gunner, lőszer, semmi:
Harmadik lövés, commander, loader, ammo: (csak a driver maradt, hogy lehet egy emberrel elvezezni a tankot?)
Utána megölt:
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.10.30. 17:42:19 -
Molot115 #25157 A bajom az a packok nagy részével hogy majd mindegyik repülős. Na most én szökőnapokon repülök, könnyedén belátható hogy nem adok ki pénzt repülőre. Bundle meg jelenleg brit harckocsira érdekelne egészen pontosan a Firefly-ra. De még nem jelent meg ugye. Azzal ki tudtam volna húzni a Brit ágat T-4ig legalább, alatta valahogy nincs kedvem szenvedni velük. -
Droughert #25156 Prém gépek ára magas, sokkal magasabb mint korábban. Én még emlékszem mikor 10k goldért amit orosz shopban vettem 50%-os akcióban annyi prém repülőt vettem, hogy már én szégyeltem magam. Azt viszont érdemes megfontolni, hogy ha pénzben jól állsz és az xp az ami jól jönne akkor egy jól bejáratott normal járműre veszel talismant. Én anno a Panther D-re vettem és azzal turbóztam a némat ág fejlesztést. Oroszoknál pl az Is4-ra vagy a T10-re simán megérheti a talisman, mondjuk hátrány, hogy magas a várakozási idő.
Bundle-s cuccokra is van 50%, nézni kell a szavazást, ott a nagy pacific pack ami megéri annak akinak még nincs meg. 5000goldot, 2 prém repcsit, 30nap prémet kapsz 25euróért (+single campaign). Csak a 5k gold 25 euró most. -
kissssss #25155 tudom, csakhogy rendszeresen fel fog pakolni 6.7+ szintre, és ha kevés a magas szintű játékos(rendszerint éjfél után) akkor kapni fogsz egy szép 0.3br szintemelést és mehetsz is T-54 T-10M hordák ellen. -
Molot115 #25154 Az 50% elég jól jön nekem legalábbis. Az IS-4et most fogom megvenni az akció keretein belül végre. Megtakarítok nem kevés SL-t... 
A prémium járművek pedig hát jó az az 50% mert így tényleg jobban megéri mindegyik, csak van egy részük ami bundle-ben van amire gondolom ez nem vonatkozik... Akinek meg nem pálya a kis tier alig tud normális prém gépek között válogatni, és így is 3000 GE lesz kb, van amelyik több. Az kb 16,98 ajró ami meg 5200-5300 forint (ha jók a számításaim). Szerintem ez azér továbbra is a határ fölött van, mert ez mégis csak egy játék...
De egyébként magával az akciózással nincs baj, szép tőlük. De személy szerint nem fogok kiadni 5-10-12 ezer forintot egybe egy játékra. Ami ráadásul nem egyszer az eszmélet vesztéses rosszúllét határára kerget a rengeteg hibájával és szerencse alapú játékmenetével. :D -
Madi92 #25153 6.0-án van, mint a Tiger E. -
Brenor #25152 Halloweeni Különlegessége a War thudnerben -
kissssss #25151 ha önsanyargató mazochista ember vagy akkor ezt a tankot neked találták ki, kb olyan mint a sherman jumbo az M3 ágyúval, jó páncélzat gyenge fő fegyver, legalábbis azon a 6.7+ br szinten azzal a kwk36 ágyúval te már nem fogsz túl sok vizet zavarni :) -
CHaooSS #25150 Sokat dobja fel.. sajnos jóval többet mint lefele + most az MM is rosszabb lett így nem tudom... bááár ennyit szerintem megér.