11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Ha összehasonlítjuk a 3 Párduc-ot D, A, G. Akkor egyértelműen a D a legrosszabb. A legnagyobb hátránya hogy gyakorlatilag nem forog a tornya, a Tigris 1 tornya fele annyi idő alatt fordul körbe pedig annak híresen lassú volt. Rendszeresen célokról marad le az ember mert nem ér oda az ágyú. Ha oldalba támadnak akkor neked meszeltek mert esélyed nincs visszalőni. Azzal a toronyforgatási értékkel konkrétan használhatatlan az egész harckocsi. Hiába a jó ágyú ha nem tudsz vele rálőni mert eltűnik mire odafordulsz, nem túlzás azt mondani hogy kiherélték a D-t ezzel a toronyforgással. A D-nek nincs kemény magvas lőszere, bár ez nem akkora hátrány mivel én pl nem is használom a másik kettőn se. Az esetek nagy részében elég a sima AP. Viszont a G-nek pl sokkal jobb a lövegpajzs kiképzése, olyan pattanókat tud összehozni hogy az ember csak bámul. Persze máskor meg a géppuskalőszer is átjön... A mozgékonyság az közel azonos szerintem bár a G-nek 9km/h-val alacsonyabb a végsebessége de se az A-val se a D-vel nem emlékszem hogy elértem volna az 55-öt szóval ez se egy nagy érvágás.
    Viszont van valami ami mind a 3mat ugyanannyira súlyt-ja a hátramenet. Rengetegszer verem a fejem a falba miatta, simán el tud dönteni egy meccset hogy nem tudsz visszahúzódni időben.
    A Párduc D-t inkább tekintem egy prototípusnak mint igazi Párducnak mert ezzel a toronyforgással nem lehet kihasználni, hiába mozog viszonylag jól ha úgy kell használnod mint egy TD-t. Persze kevésbé számít a játék szempontjából de amikor a D-ket bevetették kurskban először akkor az még csalódásnak is gyenge volt, jobban közelített egy katasztrófához.