11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    Nekem ezek az értékek olyan hasraütésszerű értékeknek tűnnek, és én látom benne a szopassuk a német tankerek mentalitást. Azt már írtam, hogy azoknak a tankoknak a legnagyobb a láthatósági értéke amelyek nem feltétlenül a legfélelmetesebbek a felsorolt tankok közül.
    Ha csak azt nézem, hogy a KT-k mind, még a puhatornyú P is 200%-ot kapott, akkor azért ráncolom a homlokom. Ha csak összehasonlítjuk egy KT és egy M103 méretét, akkor egy közel azonos méretű tankről beszélhetünk: szélesség csaknem azonos a két tank, hosszra a kt, magasságra az M103 nagyobb, mégis az M103 150% a KT meg 200%-os láthatósági indexet kapott. Na ebben én sok logikát nem vélek felfedezni.
    Vagy ott a jól páncélozott Is4 és a páncél nélküli Leo esete. Én azt gondoltam, hogy mivel a Leo egy gyors, gyenge páncélzatú tank, akkor majd jól fog rejtőzni, erre az kapott egy 168%-os értéket, az IS4 meg 94%-os, pedig ha megnézzük a méretbeli tulajdonságokat akkor nagyon hasonló a két tank.