Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #25091 A hang az rendben van mert a játékban is pl a maus hangját simán ki lehet hallani a csata zajából. Ugyanúgy az ágyúját is ha elsütik, tudni lehet ha egy maus vagy egy JT van a közelben. Ugyanígy a T-54 meg az IS széria ágyúit is meg lehet ismerni (IS-1re nem vonatkozik). A valóságban is meg hallhatták szerintem. Azt nem tudom hogy a hangot beleszámolják? Mivel hiába hallod az alapján kint a szabadban nem fogod beazonosítani a helyét mivel korántsem biztos hogy látod is.
A láthatóságnál pedig nem tudom hogy mi alapján jöttek ki ezek a százalékos értékek, de egy nagyobb test nagyobb eséllyel lóg ki valahonnan. Lehet hogy ez a százalék valamilyen módon ezt az esélyt jelzi. De az is lehet hogy vettek egy 7x3x2,7 méter oldalú testet, (csak mondtam valamit). Ami 100% és akkor ehhez képest mekkora felülete van az adott harckocsiknak. Tudni kéne hozzá hogy miből számolják. Ráadásul pl a 40 centi magas fű egy KT-ból is meg egy IS-3ból is 40 centit takar ki, nem számolva hogy melyiknek nagyobb a talajnyomása és így mennyire süllyed bele a talajba. Ekkor a KT-ból még mindig több látszik ki mint az IS-3 teljes magassága. Így nagyobb eséllyel is veszed észre... Bármilyen fedezéket veszünk ami nem takar ki teljesen egy harckocsit egy nagyobb felületű harckocsi nagyobb eséllyel fog kilógni és adott esetben nagyobb rész lóghat ki belőle!