Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Nazarov77 #2509 A fejlesztők ezzel a módszerrel akarják szelektálni a játékosokat, megértem őket gondolom így akarják elérni azt hogy normális teszterek kerüljenek be nem pedig olyanok akik alig játszanak/újak/nem értenek még a játékhoz stb. ezekkel nem lehet hatékony tesztet és bugkeresést csinálni nem kell egyből rosszra gondolni meg hurrogni.
Ezek az eventek meg kicsit felpörgetik a játékot és erre koncentrálok, nem monoton levelezésre.
WoWP az más, azt a játékot hihetetlenül elszúrták, nem lehet komolyan venni vicc az egész. Nem csoda hogy alig vannak a szerveren és a fejlesztők idáig is úgy csalogattak játékosokat hogy prém accot lehetett szerezni bétában mert amúgy még ennyien se lettek volna. Én is felnéztem emiatt de az 1. kör után letöröltem a játékot, semmit se változott alfa óta, hulladék az egész és az is egy vicc hogy a controles kb 5 gombból áll és még sebességet se lehet állítani a repülőn csak boostolni!
Most lehet szerezni 75 goldot a tutoriallal, hogy megjelent a játék de csúcsidőbe még így is épphogy volt 7k játékos. A wot oldalán is elég csúnyán lehúzták a játékot a megjelenős cikkben kommenteknél de jogosan.
Szerintem csak 1 tartós módon fogják rákényszeríteni az egyik rétegét a játékosokat erre a vacakra, mégpedig a clan warssal ha össze lesz kapcsolva a wottal mert akkor a klánosoknak muszáj lesz repülniük is.