Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #25083 #25076 "Nekem az a tapasztalatom, hogy orosz tankot csak másik orosz tank tud kilőni, vagy ha nem, akkor Mausban vagy M103-ban kell ülnie az ellenségnek."
Ezt írtad le. Orosz tankot csak orosz tank tud kilőni, vagy ha nem akkor Maus vagy M103. Feketén fehéren szerepel hogy szerinted oroszt csak orosz vagy az említett másik kettő tud kilőni. Erre most a legutolsó hozzászólásodban ott van hogy a KT-vel is ki lehet amúgy de csak T-34-et vagy lefelé! Akkor neked nem is való ez a játék. Ha a te KT-d csak a T-34et viszi.
Elszoktad egyébként olvasni amit írsz? Bár nem is értenéd. Vagy nem írnád le mert nyilvánvaló hülyeség. Egyik mondatoddal ütöd a másikat... De én nem értem amit olvasok, elfogytak az érveid mert kiderült hogy emeletes baromságokat irogatsz. Nehéz belátni tudom de nembaj majd ha felnősz menni fog!
A másik a kis "teszted" amit le írtál nekünk!
Úgylátom te nem érted hogy mire volt jó. Segítek, a nagy büdös semmire volt jó. Mert ebből csak és kizárólag neked következik az a kényszerképzet hogy az oroszok az OP-k és ahol lehet ők vannak erősítve! Mert az egyébként elég brutálisan páncélozott P2-őt átlövi közvetlen közelről egy orosz T1. Fogd fel hogy ez nem egy teszt volt hanem egy semmi amivel kiröhögteted magad itt a fórumon! Aztán elvárod hogy hanyatt essek a nagyságod elött mert te lemérted a haveroddal hogy márpedig a játékban ilyen előfordul "steril" körülmények között. Ráadásul miután rávilágitottunk hogy ez egy nagy NULLA jössz itt a kifogásokkal. Gratulálok...