Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
jocking #25076 Lehet, hogy nem ugyanazzal a játékkal játszunk. Nekem az a tapasztalatom, hogy orosz tankot csak másik orosz tank tud kilőni, vagy ha nem, akkor Mausban vagy M103-ban kell ülnie az ellenségnek.
A tesztnek ahogy írtam csak annyi volt az értelme, hogy bizonyítottuk, hogy még egy orosz T1-nek is van egy halvány esélye német T5-öt kilőni, fordítva viszont ez nem igaz (próbáltuk azt is, úgyhogy fail). Az ágyú méretet mondjuk, hogy elírtam, nem is tudom, mikor mentem utoljára orosz T1-el. Akkor legyen 20/37/mittomén mm (T-60 volt a tesztalany). A tesztnek csak annyi volt az értelme, hogy újabb ponttal bővült az a lista, ami bizonyítja, hogy az orosz a "kiválaszott nép" a játékban, ők a non-plus-ultra, minden más szar valamilyen mértékben.
A Pz III meg lehet, hogy ki tudná lőni a T-54-et, de mi a reserve utáni legszarabb tankot vettük alapnak, a Pz III annak meg már fölötte van.
De védd csak a komcsi szarokat nyugodtan, igazából nem tud érdekelni, főleg hogy a tegnapi röhejes megmozdulások után megint parkolópályára tettem a gf-t (kicsit drága mulatság, hogy amit af-ben "megkeresek" oroszlánt azt aztán a gf állandó mínuszos csatáira elcseszem).
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.10.26. 10:11:40