11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    "Ha orosz tankkal megyek, szinte egyáltalán nem fordulnak elő ilyen marhaságok... Helyette kárpótol a szinte sérthetetlenség."
    Ha nem játszanék az orosz oldallal akkor lehet hogy elhinném. De így inkább nem...

"Ez már magán a fejlesztési ágakon is látszik. Haverral elvégeztünk egy tesztet custom battle-ban. Párduc 2-ben én, T1 orosz vasakban ő. Én nem lőttem, ő körbelőtt, és végül talált egy pontot a párduc hátulján, amit az 50 milissel meglőve egyből robbant az üzemanyag."
    Jó akkor ez már ott sántít hogy T1-be melyik orosz harckocsinak van 50 millis ágyúja? De tegyük fel kerekítettél elfogadom. A másik ez neked mit is bizonyít? Ha te ebből szűröd le hogy milyen OP-k az orosz harckocsik akkor bajok vannak. Fordítva gondolom nem végeztétek el ezt a "tesztet"? Egyébként is szerinted mennyi esély van egy ilyenre? Ha valahogy mégis összekeverednétek és kilőne egy T1 orosz a P2-ben akkor szerintem vagy az RNG bánt el veled csúnyán vagy sürgősen menj vissza kisebb tierbe tanulni...
    A másik előttem is írták majd ha az azonos harckocsi osztályokat hasonlítod össze akkor lesz is értelme a hasonlítgatásodnak, addig viszont nem.

Ja és ha ismernéd a harckocsikat akkor tudnád hogy a Pz3j ami T1 73 millit üt át 10 méterről. Mennyi is egy T-54 hátsó páncélzata? olyan 45 milli körül van, effektív 57. A tornyon pedig 65 effektív 66. Ennyit arról hogy fordítva nincs rá esély.
    Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.10.26. 09:53:06