11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • jocking
    Már csak a saját tesztjeink alapján is az derül ki, hogy a németeknél kínosan ügyelnek arra, hogy nehogy legyen olyan tankjuk, ami akár csak egy adatban is jobb, mint a komcsi ellenpárja.

Ez már magán a fejlesztési ágakon is látszik. Haverral elvégeztünk egy tesztet custom battle-ban. Párduc 2-ben én, T1 orosz vasakban ő. Én nem lőttem, ő körbelőtt, és végül talált egy pontot a párduc hátulján, amit az 50 milissel meglőve egyből robbant az üzemanyag.
    Ezzel szemben orosz oldalon van IS-3 meg IS-4 ugyanazon a szinten. Németeknek meg mi van T1-ben? Pz II meg a hasonló vackok.
    Egy T1 orosz tank ki tud lőni egy T5 németet, de a fordítottjára nincs semmi esély. És bár ilyen csata a játékban nem fordulhatna elő, a tendencia mégis érdekes.