Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #25035 Hát úgy hogy a játék nem engedi! Nem tudom egyébként hogy mi az oka mert a játékban a páncélvastagság nem indokolná. Oldalról legalábbis. A tornyot hagyjuk mert azt nem fogja átvinni sehonnan... Mert a Pz.Gr. 39 30foknál 10 méterről 149-et üt át. Szemből a játék szerint 63+38 milli a páncél a testen felül 47fokban döntve alul az erőátvitelt boritó lemez pedig 139 és 114 milli között van. Azt azért nem fogja átütni a Tigris mindenhonnan. Oldalról pedig 76 millit ír a játék, ráadásul függőleges hogy az hogy fogja meg a PzGr39-et? Jó kérdés, mondjuk lehet hogy mostanában már nincs így de amikor még Tigrisben ültem azért nem 1x elő fordult. Persze lehet hogy ez is csak egy romantikus történet... :D Szóval kiváncsi lennék hogy amikor még a tigrissel játszottam miért bírt ki annyit amennyit, kb olyan mint a MAUS a saját szintjén, csak nyeli el a lövéseket számolatlanul legalábbis azon a szinten...