11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Flikka
    Molot115 Hidd el engem is kiidegel, főleg amikor kis távolságon aktiválja magát. Pl a T10-M-elé bedriftelt egy Leopárd, még 50 m-re sem volt tőlem. Oldalba vertem de csak egy szimpla Hit-et kaptam meg egy fél marék aprót, ő meg one shottolt, a következő csatában meg egy M4A3 (76)W szedett ki a T10 ből szemből. Tegnap sok ilyenben volt részem, ilyenkor szoktam statisztikát nézni és amikor látom, hogy az enemy első helyén már 8 kilőtt tank, nálunk meg 2, nekem ez mindent megmagyaráz, de azt is meglehet nézni, hogy hányan lépnek le az első halál után. Azért ez is jelent valamit szerintem. A 8. csatában volt meg az első kill T10-m el. Jelzem, hogy árkádban tolom, más játékmódhoz nem érzem magam eléggé tapasztaltnak, mivel úgy tudom, hogy ott kiélezettebb a helyzet, mások csatáit nem szeretném lerontani.