11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Brenor
    Az én kis képzelt világomban annyira nem :D
    Anton azt mondta nyár végén, hogy ha elsőnek csak a prém angol tankok jönnek, akkor kb 1 hónappal utánuk érkezik a farmolható fejlesztési ág.
    Egy ekkora változás nagy patchel jár, szóval ez már az 1.55 lesz.
    Jövő hét végén War Thunder születésnap, szóval valószínű hogy jövőhéten jön az 1.53, de legkésőbb utána való hét elején.
    Na ahhoz képest az az egy hónap szerintem egy karácsonyi 1.55-ös frissítést fog jelenteni. Nem hinném, hogy még több csúszás lenne angol tank fronton, de ha mégis akkor is újévi ajándéknak még simán befér.
    Na ehhez képest 1.55 előtt akarják bevezetni, szóval tényleg nem lehet olyan messze.

De ez amíg nem mondanak pontosabbat, még mindig csak az én logikán alapuló képzelt világom marad :D