Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #24994 Itt sozktam nézegetni az árakat. Sajnos csak pár pack van eladó, valószínűleg orosz shopban vásárolt gift kódokról van szó azért ilyen olcsó. Ugye nemrég még mi is tudtunk onnan vásárolni majdnem féláron az eu shophoz képest, de ez a lehetőség megszűnt.
Ezeken a helyeken olyantól érdemes vásárolni akinek sok eladása van panasz nélkül, esetleg ebay még ami szóba jöhet, és sokszor még ennél is olcsóbb. Pl. szeptemberig volt jóáron 10k gold is olcsón, az ha jól tudom nvidia kártyához járt, de sokan eladták.
Igazából engem az IS2 is érdekelne mert jó tank és prémes változatban a fun mellet az xp-t is termelné szépen, bár sok mindent már az orosz ágon sem kell kifejlesztenem.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.10.23. 19:05:05