Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #24981 Hát igen ez köztudott. De engem az se zavarna ha az oroszoknál ez nem játszana. Mivel eddig se tett hozzá olyan sokat a játékhoz hogy páran rakosgatták a karikákat a mapra! Vagy igaz volt vagy nem, mire odaértél már lehet hogy sehol sem volt! Most se lesz ez másképp. Lehet hogy felvillan a jelzés de mire odaérsz már híre hamva nem lesz. igen a realisztikussághoz hozzátartozik de azért meccseket nem fog eldönteni!
A másik hogy látod a saját csapatot rendben, de mire megy vele az ember? Vannak esetek amikor segít persze valamennyit. De a csaták 70%-a arról szól hogy egymásnak rohan a két csapat aztán az RNG kiosztja a killeket és vége is lett a csatának. A másik részében meg arra jó a map hogy lássam ahogy elfogy a csapat mellőlem. Amíg nem lehet együtt dolgozni senkivel mert csak akadályoz meg begurul elém lövés elött meg megáll mögöttem hogy ne tudjak fedezékbe húzódni, addig az se zavar ha nincsenek ott a mapon. Úgyis ha valamit akarok akkor egyedül kell megoldanom. Egy lerohanást nem lehet sokszor ésszel csinálni mert ha elindulok az egyik oldalról akkor a csapattárs nem a másik oldalról megy hanem jön mögöttem. Köszi :D úgyhogy személy szerint nem zavar az se ha nincsenek jelölve. Persze olyan esetekben jó ha látod hogy az egyik oldal elesett akkor hamarosan hátba támadhatnak, vagy ha az egyik szektorból tűnnek el a harckocsik akkor ott tűz alatt vannak. De azt még mindig nem fogod tudni hogy honnan... Vagy tudsz segíteni adott esetben esetleg célt jelölni, de én biztos vagyok benne hogy a játékosok nagyobbik része egyáltalán nem használja! Így közel sem számít annyit mint amennyit számíthatna.
Mennyivel egyszerűbb kilőni egy M60-at vagy M103-at mint egy bármelyik T5 oroszt? Mondjuk szemből? Ez érdekelne...