Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #24972 Hogy más téma is legyen, héten mentem többet az oldsóért vásárolt prém jumboval. Az új br besorolás miatt nagyon sokszor saját tierbe pakolja az mm, ritkán kell IS2 ellen mennie, saját tierjében meg egy igazi troll tank. Baromi élvezetes vele játszani, és a sok bekapott találat esetén még kill nélkül is hozza a pénzt rendesen.
Tegnap előtt finland map, egyetlen foglalandó pont volt, rögtön az elején beállítam oda és a csata végéig ki sem mozdultam onnan.
Csupán 3 kill jött össze de a kapott xp-n jól látszik, hogy rendesen megdolgozták az oroszok, de kilőni nem sikerült, végig tartottam a bázist. Negatívum, hogy ha is2 meg hasonló szörnyek ellen megy akkor ott ritkán fog labdába rúgni, a gun nem annyira acélos ezek ellen, és ott már a páncélja sem ér semmit, gyakorlatilag one shot szegény.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.10.23. 10:04:03