11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    He...-:) A világháborúban sem a harci rátermettség és kitűnő stratégiák miatt jöttek ki végülis "eredményesebben" az eseményből, hanem mert "Annyian vannak mint az oroszok!" - ahogy a mondás is tartja. Nézzünk meg bármilyen akkori statisztikát, ami a veszteségeket taglalja....a lényeg, hogy igen, szrintem az orosz nép nem jó katona. Nincs érzéke a harchoz. Ezért csak úgy tudnak érvényelsüni itt a játékban, is ha az ellenük játszókat - értsd: a nem orosz technikát - nerfelik. Érdekes, hogy azonban még így is van olyan - mert én vettem részt olyan csatában - ahol a Maus, Leo1, Párduc II trió bizony szó szerint legyalúlta az Orosz+Amcsi sereget. Pedig velünk volt a csapatban T10, T54 és M103-is....A helyszín a Kárpátok bércik voltak....egyszerűen jól kihasználta az ellen, a terep adta viszonyokat a Leo-k mozgéonyságát és a Mause-k szívósságát.
    A csatában nagyon sok orosz játékos volt velünk....(erre a ciril betűs chat miatt tippelek) Kész egyszerűen balfaszok a harchoz!!!!!
    Persze ez csak egyéni vélemény...., és tudom, hogy nem ez a nagy átlag. Kell hozzá egy megfeleő terep, és kellően jó ellenfél+kellően balf***sz saját csapat.