11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Madi92
    Nem tudom mit ettem, de így este nagyon adta. :D
    Ennek örömére meg is osztom veletek a replayeket, ha valaki esetleg szereti elütni ilyesmivel az idejét. Főleg Tigrincs a főszereplő, de sajna könnyen megdöglesztem. :D
    Mindig rá kell jönnöm, hogy nem a játék a szar, csak én vagyok béna, mert tigrisben ülök akkor lehet menni előre, mert az jóóó.
    Aztán mikor úgy ülök le, hogy akkor nyugi van, máris ilyen csaták kerekednek ki. (egymás után 3 is.)

Ha valaki replay nézésre szánja el magát, azzal közlöm, hogy vannak uncsi részek, viszont eléggé pörögnek a dolgok a vége felé. :D
    Meg fejlesztő szándékú kritikákat is elfogadnék, hogy jó ez így, vagy más stílus kéne, mert ez csak luck volt. Replay pack