Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #24902 Őőőőő jaja, ez így van.-:D Viszont azért emlékszem olyanra (arcade csata) mikor jön két KV-2 (KARELIA MAPP) a "hegy" alatti úton és én szépen kiosztok fejenkét két-két lövést a tornyokba - miután ők ellőtték magukat és igyekeztek újra tölteni - aztán még fejenkét egyet-egyet az alvára és "grundjunitdisztrojd" 2x ....az nem rossz érzés. A Tiger I H-k is meglepődnek, mikor kapnak egyet toronyba, meg még egyet az alvázba szemből és már lángol is....aztán még egyet ugyanoda - had oltsa -....de sorolhatnám....vagy mikor egy Tiger II-(P) rohantam le vele...és az húzta a rövidebbet, mert úgy melepődött...-:)
Arcade-ban jó....régen meg a régi SIM modban kiváló volt. (Most nemtom....) Az tényleg egy jó tank, ha kiismered. Nem bántam meg, hogy kiadtam érte kemény ezeregynehány aranyat!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.20. 20:29:06