11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Big Blaster
    Értem. Sajnos nekem pont az a gondom, hogy Tiger meg IS-1/2 , KV-2 ellen az amcsi BR 5.0 tankok repesz gránátja nem sokat ér, de még a T-34-85 is igazi kihívás. Nem igazán lehet átlőni velük a német/orosz heavy-ket, csak ha szerencséd van és sikerül valahogy oldalba kapni őket. A one-shot viszont így is olyan ritka mint a fehér holló. Ezért gyakran nincs más választás, mint a sima páncéltörő gránát, de az ha egyáltalán átüti az ellenfelet, nem sokat sebez.
    Viszont fordítva alig tudok mondani olyan 5.7-es, 6.0-ás ellenfelet, akinek ne lenne pl. az M6A1 one-shot. Szerintem erősen túlértékelt ez az amcsi heavy. BR 4.3 lenne neki a reális játékerő.
    Sajnos az a helyzet, hogy itt BR 5.0 környéki csatákban már nagyon sokan heavy tankkal nyomulnak, így nem könnyű érvényesülni gyenge páncélzatú és tűzerejű tankokkal.