11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Mindenhol kell skill ha az ember sikereket akar elérni. Nemrég 2-3 hete mentem 1 azaz egy darab AB-t egy Panzer IV-C-vel, az a csata 9 killes lett, mondjuk valószínüleg szerencsém is volt. De szerintem Árkádba több killt lehet elérni eleve mint realisticbe vagy simulatorba, már ha csak azt nézem hogy van olyan sim event amiben a két csapat összesen 12 játékos és abból nem fog mindenki újraéledni. Ezenkívül árkádba nem kell felderíteni az ellenfelet mert ha elég közel van magától jelöli a célt a nevével. Így sokkal egyszerűbb a helyzet. Realisticben meg simulatárban neked kell felderíteni a célokat és lehetsz akármekkora OP ha nem veszel észre valakit és oldalról kilövi a heavydet egy hellcattel, miközbe neked fogalmad sincs hogy honnan jött a lövés. Úgyhogy én úgy gondolom hogy soha nem lehet nagyobb előnyöd annál mint ha tudod hogy hol az ellenség és hogy kik azok hányan vannak. Sokkal többet számít mint hogy mennyire OP a harckocsid. Mivel minden harckocsinak vannak gyenge pontjai, és ha már tudod a helyzetét és hogy van-e vele valaki akkor rögtön tudsz jól reagálni. Persze ez igaz fordítva is mert ők is látnak téged így adott esetben ők is készülhetnek rád így ez az előny adott esetben el is párologhat. De azonnal tudsz úgy helyezkedni hogy jó legyen, vagy esetleg eltudsz menekülni. Nekem személy szerint nem jön be az AB, de persze másnak bejöhet attól még, és ahogy mondtad ott is kell a skill.
    Elvileg az új MM mindkét csapatba berak ugyanolyan BR-el rendelkező harckocsikat ráadásul ugyanolyan arányba, így mindenki hasonló feltételekkel indul. Ha a csata első 2 percében kilövik az egyik csapatból a top BR-ket akkor persze csökken egyből az esély de az meg hadd ne az ellenfél hibája legyen hogy nekünk nem maradt top BR. Másképp mondva mindkét csapatban jó eséllyel lesz top harckocsi így elvileg nincs előny az elején. Az hogy a közepére vagy a végére ki hogy áll már más kérdés, amit elég sok dolog befolyásol. Azt a hatalmas pluszt amit az jelent hogy tudsz játszani nem egy esetben azonnal lenulázza az RNG, vagy pedig a létszámbeli fölény, vagy jön egy olyan aki meg mégjobban tud játszani.