Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Luciferkee #24722 Szemből:
A bal oldali piros kör nem a legnyerőbb, általában nincs ott semmi/senki max 1 legénységet ha elvisz. (illetve ha tele lőszerrel megy az illető akkor lőszer, de lutri)
A jobb oldali piros kör a nyerő 2 embert tuti visz, ha nem hármat. 2-3 lövéstől innen megpusztul.
A két lent lévő fekete kör HEATFS-nek jó célpont, főleg a jobboldali mert ott ha nem is robban be az üzemanyagtartály akkor a mögötte messzebb lévő lőszerrekeszt is viheti.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Oldalról:
A zöld helyeket nem érdemes lőni, ha valakinek van egy kis esze, akkor annyi lőszerrel megy, hogy azokon a helyeken ne legyen semmi. Megpróbálni meg lehet, de lutri. Fekete üzemanyagtartály, lutri, de néha beadja.
Másik oldal:
Na itt már lehet robbantgatni: A pirossal bekarikázott helyről fogy ki utoljára a lőszer, utána a sárga helyről. A zöld helyre általában nem tesznek lőszert. Fekete fuel tank: lutri. Erről az oldalról nagyon könnyen ki lehet csinálni, főleg ha merőlegesen mutatja feléd az oldalát.
T54-el (47-es) én azt szoktam, hogy először ellövöm a lánctalpat, utána megpróbálom oldalba verni. Ha nem megy, akkor ellövöm az ágyúját és szépen lassan kiszedegetem a legénységét.