Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #24714 Hát amikor összefutok egy Maussal a T-54-ben ülve 4-ből 3x ugyanez történik. Ott kezdődik a dolog hogy a sima AP-val szemből a torony elejét volt hogy már belőttem de inkább nem. A torony oldalát közvetlen közelről sem viszi át a sima AP. Marad a test oldala és hátulja meg a torony hátulja. Vagy lövöm a HEATFS-el amiből volt hogy mind a 10-et elnyelte amit magammal vittem. Utánna meg kilőtt. Nem egyszer láttam hogy hárman lövik a Maus-t közvetlen közelről és nem ritka hogy azt is túléli. Hihetetlen hogy miket túl él. Legutóbb Eastern europe-on fogyott ki a lőszerem miután ellőttem 5-öt egy távoli Párduc 2-re és rögtön utánna egy Maussal. A Maus-t végül kilőttem de mehettem vissza újratölteni 2-3 lőszerem maradt talán. A másik véglet a 4 esetből a 4. hogy meglövöm a Maus tornyát hátulról, csak a sarkát találom el és instant kill, vagy oldalról kapáslövés bemegy középen a testbe és atomjaira bomlik.
A mausnak még T-32-vel sem életbiztosítás nekimenni, ugye Andaxin... :D Pedig az szemből elég Bika ugyebár.