Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Big Blaster #24704 Amikor én kezdtem játszani a WT-vel az amcsi ággal kezdtem. Nem volt még semmi tapasztalatom és gyorsan akartam fejleszteni, így nem is volt időm kiismerni a tankokat. Na akkor én is szoptam ezekkel, mert nem tudtam normálisan játszani velük.
Aztán némi német meg orosz ágon való játék után visszatértem az amcsikhoz és elölről elkezdtem gyűrni őket, hogy meglegyen minden álcafestésem. Na ekkor már lényegesen jobban ment velük a game. Így második körben, eléggé szerettem az általad említett vasakat, jól lehetett velük játszani. T-34-ek sem voltak leküzdhetetlenek velük.
Lehet, hogy triviális és nem mondok vele újat, de én szinte mindig a páncéltörő-repesz gránátokat használtam, mert a sima AP habár nagyobb az átütése, de kevésbé hatásos. Mondjuk ez nekem nem volt tiszta amikor először játszottam, azt hittem, hogy csak az átütés a lényeg. Szerintem azért szoptam én is sokat először. Repeszgránáttal mindent ki tudtam lőni.
Utoljára szerkesztette: Big Blaster, 2015.10.09. 21:21:05