37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Big Blaster
    Elég vicces volt. :-) Nem kicsit lehetett ideg a srác. Belelőtt egy raklap lőszert a T-34-be és úgy sem tudta kilőni. Egy repesz gránáttal simán lehetett volna one-shoot is.

Nekem M18-al sikerült egyszer egy Tigert kiszednem egy lövéssel, elég nagy távolságról. Pont az oldalával fordult felém és a repesz gránát átütötte. Fújta a lángot rendesen. :-)
  • kissssss
    nem is furcsaságáért raktam be hanem példaképpen hogy ebbe a hibába mindenki beleesik egyszer a játékban.
  • Luciferkee
    A bonusz videón kívül szerintem semmi fura nincs benne. Robbanótöltet nélküli lőszerrel még jó, hogy az történik ami a videón. Esetleg annyi esze lehetett volna, hogy a vége felé a driver / gunner felé kezd el lőni (ők maradnak meg legutoljára mindig).

Viszont az ütközés az vicces. Bár gyanítom, hogy ott is csak driver / gunnerje volt már, nekiment, a driver meghalt ezért a tanknak annyi. De az, hogy ilyen könnyű szarnak ment neki is attól... érdekes.
  • Sherman0070
    Hát ilyen hibába csak kezdők esnek.... :D
  • kissssss
    " mert a sima AP habár nagyobb az átütése, de kevésbé hatásos."

ebbe a hibába mások is beleszoktak esni :)
  • Big Blaster
    Amikor én kezdtem játszani a WT-vel az amcsi ággal kezdtem. Nem volt még semmi tapasztalatom és gyorsan akartam fejleszteni, így nem is volt időm kiismerni a tankokat. Na akkor én is szoptam ezekkel, mert nem tudtam normálisan játszani velük.
    Aztán némi német meg orosz ágon való játék után visszatértem az amcsikhoz és elölről elkezdtem gyűrni őket, hogy meglegyen minden álcafestésem. Na ekkor már lényegesen jobban ment velük a game. Így második körben, eléggé szerettem az általad említett vasakat, jól lehetett velük játszani. T-34-ek sem voltak leküzdhetetlenek velük.
    Lehet, hogy triviális és nem mondok vele újat, de én szinte mindig a páncéltörő-repesz gránátokat használtam, mert a sima AP habár nagyobb az átütése, de kevésbé hatásos. Mondjuk ez nekem nem volt tiszta amikor először játszottam, azt hittem, hogy csak az átütés a lényeg. Szerintem azért szoptam én is sokat először. Repeszgránáttal mindent ki tudtam lőni.
    Utoljára szerkesztette: Big Blaster, 2015.10.09. 21:21:05
  • foxbat88fx
    na kipróbáltam AW-t.... maradok WT-nél :D
  • kissssss
    az az M10 gmc minden hátránya ellenére is brutálisan erős járgány, azzal az ágyúval br3.7 szinten akármit szétkapsz.
  • Madi92
    Én most amcsikkal böllenkedek M4A1, M4, M10. Még németek ellen oké, de oroszok ellen, mi a csudit kell csinálni azt nem tudom. Konkrétan meg sem merek már mozdulni, mert tudom, hogy Iván, a pálya másik végéből rám néz kampec. Én meg pattogok mint a kukorica vagy ne adj isten betalálok, akkor 1-2 dolog piros aztán csók. Debezzeg, ha engem lőnek... hajaj.
  • Big Blaster
    Szerintem is működik a dolog és úgy néz ki, hogy tényleg jobb lett az MM. Én pár nappal ezelőtt sírtam amiatt, hogy a BR 5.0-ás cuccaimmal mindig szopok, mert az ellenfél tele van BR 6.0-ás vasakkal, amik ellen nem sok esélyem van. Tegnap már nem tapasztaltam ilyet. Volt amikor max. BR 5.3-as vasak voltak mindkét oldalon és lényegesen élvezetesebb volt a játék, mert volt sikerélményem. Szóval én örülök ennek a változtatásnak nagyon.
  • Droughert
    Az új engine-el némileg jobb lesz a helyzet az ULQ huszárok ellen, legalább történik fejlesztés ebben az irányban is.
  • gstup
    Jól hangzik.Tényleg realisztikus a játék. :)
  • Madi92
    Az azt jelenti, hogy szopó. :D
  • gstup
    Sziasztok,

A piros ammo lövés az mit jelent?Szinte minden meccsemen lövök nem egyet és semmi hatása nincs.Van hogy kétszer egymás után ugyan annál az ellenfélnél.De semmi.
  • Sherman0070
    gec xd
  • Brenor
    [Fejlesztői Napló] Láthatóság az 1.53-ban
  • AnuluWork #24693
    Működik, működik ... :D

• Sherman0070
    Na majd megnézem :D
  • Brenor
    Elvileg be is aktiválták, úgyhogy így is kellene működnie
  • Sherman0070
    Ez csak dev vagy már a játékban van?
  • Brenor
    Teljes körű játékoskereső (MM) változások
  • e57
    Következő meccs.... a dzsungelben IS-4 ráállt a kis hídra nem tudtunk mit kezdeni vele.

Ennyit a BR6.7-ről. Sokkal rosszabb mint a WoT-ban 8-assal menni 10-es meccsben.
  • e57
    BR6.7-es csapatunkra ráengedtek 2db Maus-t. letaroltak bennünket, másodszorra ki se tudtunk menni, mert addigra már folyamatosan bombázták a spawn pontot.

Egyáltalán hogy lehet megengedni, hogy spawn pontot bombázzanak?
    Meg milyen pálya az, ahol az ellenfél fél pályáról be tudja lőni a spawn pontunkat?
  • Sherman0070
    Na ezért offoltam ezt a játékot a szememben ;D
  • Garou
    Why did Russain BR6.7 Tanks need post war ammo ?
    "Why not?

Tekintve, hogy ez csak egy jatek, meg minden hasonlo nagy okossag, nem ertem, hogy miert huz fel engem ez a valasz. :) De valahogy erzem mogotte ezt a szemtelen beleszarok hozzaallast, hogy en azert se tevedek, es megmagyarazom, es mindenki hulye, csak en vagyok helikopter, es igenis legyen post-war ammo a Stalinba. A jo edes... ehh, mindegy. :)
  • kissssss
    van még itt több gyöngyszem is....

" any of 6.7 BR tank can (with good skill and proper distance and proper bullet) kill T-10 or Maus. Well, it is hard, but possible."

miért van az hogy ebben a mondatban túl sok a "ha" szó :D ?? néha olyan érzésem van hogy ezek még életükben nem játszottak a saját játékukkal rendszeresen tesztelés céljából.
  • Stefan99
    "First of all - requests of making MM in smaller spread of BRs (like +\- 0.3) can be simply rephrased like 'make MM meet only the same vehicle I use'."
    (ugyebár senki nem akart 0.3 BR intervallumot, 0.7 volt amit szerettek volna, nade persze nem úgy hogy leviszik a br 8-at)

Why did Russain BR6.7 Tanks need post war ammo ?
    "Why not?
    The game is about vehicles, not exact historical events. "
    Beszarok rajtuk.:D
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.10.07. 17:46:49
  • Brenor
    Közlemény: Kérdezz felelek Kirill Yudintsevvel
    A téma az új MM, a BR változások, és persze a mennyiség alapú MM.

Angoltudók előnyben, a többieknek meg majd ha lesz időm csinálok róla összefoglalót.
  • Max_Andaxin
    Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek!
  • Brenor
    Ahogy jancsika6801 mondta, egy PS4 accounthoz hozzá tudsz kötni egy email címet, így PC-n is be tudsz vele jelentkezni.
    Azonban ez visszafelé sajnos nem lehetséges, és a Technikai Moderátorok szerint valószínű, hogy soha nem is lesz az a PSN rendszere miatt.
  • jancsika6801
    Üdv.
    Én PS4-en kezdtem.Ott más a bejelenkezés(automatikusan a PS4-es acunthoz köti) viszont összelehetett kötni egy email címmel amivel később PC-n regisztráltam a War Thundert, így minden egységem eredményem elérherő volt PC-n is (kivétel 2-3db speciális matrica amit csak PS4-en lehet használni.Lehetséges hogy működik fordítva is.
  • vajakos21
    Én is erre gondoltam, a megnyitásra.Puding próbája az evés.
  • Brenor
    Kliens Frissítés: 1.51.9.192
  • Max_Andaxin
    Nem átvinni akarom, ott akarom megnyitni...-:D Vagy PS4-en nem úgy történik a bejelentkezés, mint a PC-s felületen?
  • vajakos21
    Úgy tudom nem lehet átvinni.
  • Max_Andaxin
    kÉRDÉS!
    Ha Pc-n regisztrálok a WT-be, később majd PS4-en szeretnék játszani, akkor a PC-s account-om használható a PS4-es belépéshez???
  • Dagohun74
    Van arty tök szívás. Minden lövésnél fel spotlodsz úgyhogy kapod az áldást a másik oldalról. Pedig jó lenne velük játszani nem istenek nem "one shotolnak" senkit. Van füst és világító lövedék is tehát lehet segíteni a csapat társakat de ez a felspotolodás tök idegesítő. Azzal telik a meccs hogy két fél artyja egymásra vadászik.
  • Max_Andaxin
    Na ne már.......MIkor vannak repcsik, meg jó pár tanknál Artysupport,+a rakétás harckocsik....NEM kell arty-:) -:D
  • kissssss
    szerencsétlenek, esélyük se volt....
  • Luciferkee
    Balanced :(

Sajnos nem látszik, de az ellenfélnél volt egy MAUS, Tiger II 10,5, T28 vagy mi (az a nagy lassú szar) és két leo + IGOR a bot ().
    Nálunk látszik a felállás. Nem elég, hogy egyel kebesebben vannak, de még az ő gépeik BR-je is rosszabb.
    Miért játszok akkor oroszokkal? Németeknél minden kivan húzva, itt már csak az 51-es T-54 hiányzik illetve a T10M ászolása.