11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • ximix #24666
    Lehet kicsit rosszul értelmezték a kapott adatokat WT-sek, annak idején elkezdtem a GF-et olvasgattam a fórumot és leszűrtem, hogy az igazi rajcsávók csak sim-ben nyomják.
    Mint kezdő nem ismerem a térképeket, nem ismerem a távolságokat, a legénység az nulla, nem tudom kb.-ra sem a célzást, a tankon teljesen alap még egy javító, tűzoltó készlet sincs rajta, nem ez a felállás a siker záloga sim-ben ezt anélkül leszűri mindenki, hogy egyszeri is próbálná a sim-et.
    A kezdőket még az is megzavarja, hogy bár a tankok egy tier-ben vannak a br-jük lehet igen más, egy rossz br összeállítás miatt érdekes dolgok alakulhatnak ki (a kis képük valamelyik sarkába odavakerálhatnák a br értékét minden járgánynak úgy is az a lényeg nem a tier, de a legjobb egy kattintás a tech fán és br szerint rakná sorba a járgányokat nem tier szerint)
    A lényeg, hogy nem kevés AR csatát lekel nyomni, hogy megtanuld a térképeket majd nemárt egy -két jármű amit már kiismertél és ezután jöhet a sim, ez az ami mindenkinél más, de időbe telik és ezt lehet félre érteni a WT részéről ha csak számokat, és betűket lát rólad nem a szándékodat a későbbiekre nézve, mert tévesen úgy értékelheti engem csak az AR érdekel.