War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyavalyás moderátorokat is ki kéne már vágni az utcára mint.... randomba törölgetik a kommentjeimet(meg másét is) a wt fórumon.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ez mondjuk egy jó kérdés.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Miért nincs egy lista valahol a wt nickekkel, mindenki felvehetné a többieket, és mindig összejönne három négy ember tutira!??

iracing the 'real' race.

amíg az orosz oldal rendben van(érts sokat nyernek vele) addig nem fognak tenni..
vagy amikor elfogynak a német T4-T5 playerek

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

<#zavart2> what a f.....

AIexx
abszolút rekord..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Damage model az tökéletes:

IS-3 (én) vs ostwind (one shotolt):

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.05.24. 15:53:19
Csak nem értem, hogy a készítők nem látják ezeket, amiket itt a fórumban a játékosok? Az átlőhetetlenséget, az irreális br-t, az irreális ellenfeleket, csapatokat, mm-et? A repülősök ugyanúgy szenvednek. Mégse látni, hogy tennének valamit, hacsak nem annyit, hogy néha jön némi buff, vagy nerf.... Pedig biztosan lehetne jobb is a rendszer.
még ha át is jutottál volna azon a "papir" páncélzaton akkor se biztos hogy sikerült volna kinyírnod, velem is előfordult már hogy a kv-2 HE löszere csak zöldre festett mindent az m18-on belül de komolyabb baja nem eset vagy egyszerűen csak pattant.

sim csatákkal az a gond hogy teljesen random a játékosok gépválasztása, múlthéten volt egy olyan csatám a németekkel ahol a csapat 80% ostwindel ment.... amcsi orosz oldalon a repcsik szó szerint fűbe haraptak 1 perc leforgása alatt, de később meg jöttek az is-1 meg jumbo hordák <#bdead> és a földbe döngölték a csapatomat.

kellene valamilyen minimum követelmény pl: AA 2darab és repülőkből is 2, nehéz tankokból 3 darab 2 respawnal, a könnyű és közepes tankokra meg nem lenne mennyiségi korlátozás, nekem is mindig be van rakva egy nehéz közepes meg ha van akkor kőnyűtank + AA.

Hát igen, nekem wt-ben még sosem volt ilyen. Wotban talán 3-4 esetben sikerült idegenekkel csata közben együttműködni hatékonyan és rendesen 8ezer csata alatt... Szégyen ami ezekben a játékokban megy, pedig csapatjáték kéne legyen, ehelyett 15 idióta szaladgál 15 felé... És ezzel sajnos semmit nem lehet kezdeni, hiába az mm, hiába a br, hiába bármi...😞
Azért6 van kivétel, Tigrissel elég jó köröket szoktam menni egyedül is.
A héten volt hogy hárman maradtunk Poland mapon, 3 tigris, ellenünk 6 vagy 7 ellenség, ebből 3 repülővel. Bevettük magunkat a városba, nagyjából fedezve egymást, kilőttünk 8 tankot és megnyertük a mecset. Az eddigi egyik legjobb csatám volt WT-ben, sajnos hogy ilyenből nagyon kevés van. Ehhez kellett két másik normális játékos, aki nem a mező közepén állva várta hogy kibombázzák, hanem normálisan kommunikálva a chaten össze tudtunk dolgozni. Ilyenekből van nagyon-nagyon kevés.

Nehéztankkal már régen is fos volt, vagy a medek szarják rád a tüzérséget folyamatosan, vagy a repcsik dobnak ki és nincs respawn, mert minek... Jó csapatban (ami sosincs...) vagy hármas szakasszal talán, de egyéniben fölösleges nehéztankozni sajnos...
Most voltam bent KV2-vel. Hellcat oldaláról fél méterről lazán pattantam... Természetesen a "csapatból" senki nem jött oda segíteni, pedig az a szar simán körbeszaladgált. Egy M6-ot azért 1 lövésből kicsaptam, a jó öreg orosz vas tud lőni, ha engedik...😊

Mindenesetre itt is elértük a wot színvonalat ahogy látom, nehéztankkal nincs értelme játszani...😞
De ha a player defeated több mint a kill? Illetve realisticben meg simulatorban is kilőhetem ugyanazt a playert 2x de realisticben akár többször is.
AnuluWork
T95el max. speed 13km/h. Úton ... Szóval, ne sírj! 😄

Mire odaérek vele, lemaradok mindenről.<#bohoc>

Egyébként még maxosan is geciszar. És nem csak sebességileg!

Na mindegy. Túl vagyok az USA tankokon is. Tapasztalat: főleg 5.7ig játszhatóak ők is, utána a patchig a T32 volt még játszható, de "szerencsére" most már azt is nerfelték. (Az IS3at és IS4et persze sutyiban megerősítették ...) A US médiumok közül vannak jó pillanatai az M26nak és a Pattonoknak, de ritkán.

Az amcsi TD ág pedig egy mocskosul nagy illúzió. Van, ilyen is van, az elején még volt egy-két TD ami a tierjében jó, de a patch óta, mint a #21491-ben. Ráadásul kb. mindegyik nyitott szar one shot.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.05.24. 08:55:21

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ez a hüttinger forest vagy mi kaphatna egy alapos polirozást, mire egy jp-vel eljutok a folyóig a lánctalpaim rendszeresen tropára mennek,mert 10 km/h val nekimegyek egy enyhén emelkedő résznek, lol

Kilött gépet számol.Arcadeban ugye többször is kilõheted ugyanazt az embert.Minden kilõvése egy kill.AI nem számit ...asszem. Illetve van szorzó rb-sb re.

Cobra.
Azt már meg se említem, hogy M4A1-el meg M18-al KV85, IS-1 meg Tigrisek ellen megyek, de hogy az M18 lövedéke oldalról lepattan a KV85-ről az már elég idegesítő...

Hide and fear, Cobra Commander is here !

úgy látszik mai nap felesleges sim csatákat menni a nehéz tankokkal mert két percnél tovább nem lehet többet játszani, instant p47 bombázás pályától függetlenül.

igazán kibaszhatnák már ezeket a szaros p-47 gépeket vagy inkább adhatnának 2 spawn lehetőséget a nehéz tankoknak is, mert így semmi értelme nincs az egésznek hogy odébb gurulsz néhány száz métert aztán mehetsz vissza a hangárba.

ganij igazán megmozdíthatná a seggét e téren.

AnuluWork
1xűen nem tudom eldönteni, hogy a T-95 jó tank, vagy egy fostalicska. 😊

BR7.0ban, ha nem a bugos ágyúpajzsot és kupolát lövik, akkor kb. kilőhetetlen, max. bombázóval, rakétással is csak néha. (Hihetetlen miket él túl! 😄) Afelett viszont, ha van 10.5es KT vagy valami 45 utáni lőszerrel felszerelt 45 előtti szar, akkor sokadik lövésből kilőhető. (Ha a bugos ágyúpajzsot és kupolát lövik, akkor még egy Sherman 76os Jumbo is végez vele. HA!) Lőszere atomszar. De ha a gazsi úgy dönt, hogy te most ebben a körben sok lepattanót kapsz, és akkor viszont egész jól lehet vele teljesíteni. Ha viszont nem, akkor vérpisti egyből megöl.

AnuluWork
Nem fogjátok elhinni, de az új mini patchel sutyiban tovább erősítettek az IS3-IS4 duón, és nerfelték a T32t. 😊 Ahol eddig az IS3on bement, na ott már nem megy be még a legjobb APval sem ...

Szerintem meg nem, régen más volt.

Ez 2014.07.

Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.05.23. 08:42:09

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

mindezt 20 darab lőszerrel 😊 az szép <#eljen>

_Kondor_
Én kb. 1.5 hónapja kezdem el újra játszani. Azelőtt CBT kezdetétől egészen kb. 7 hónappal ezelőttig.
A térképek beadása mindig úgy volt, ahogyan most is van. Változó ideig, egy csatányi 5-10-25 perc-től ritka esetben akár 1 óráig is ugyanazt a térképet pörgeti. A random az egészben a térképek sorrendje és az időtartam ameddig ugyanazt a térképet adja. Gondolom az összes játékos adott időben és adott módban ugyanazon a mapon játszik.
Ez szerintem GF megjelenése óta mindig igy volt.
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.05.22. 23:39:14
AIexx
SU-152 (3/4 -e repesz)
Nem szivozni akarok de ezt ugy hivják random sorminta ha valaki nem ismerné. <#fejvakaras>

Tudom hogy random de fura egy random.

Hát csak érdekel. Van egy 2 dolog aminek a megnyerése vagy elérése is attól függ hogy mennyi játékost győztél le. Pl: festés egyes harckocsikra stb. Az érdekelne hogy miből számolja ki a játék mert ugye a kilőtt harckocsik száma nálam pl nem egyezik a legyőzött játékosok számával.
Mivel kapcsolatban?
Azt tudja valaki hogy a players defeated az miből jön ki? Talán a kill+kill assist?
AnuluWork
A T-95 esetében fogalmam sincs a gazsi mit akart vele. 7.0nak gyenge, a lőszere bugos, a tank kupolája, ágyú páncélja bugos. Aki nem tudja hová lőjön, az szenved vele, aki igen, az kiszedi egy lövésből.

Nem értetted meg a lényeget.
dehogy véletlen... ha az, akkor elkúrták a véletlengenerátort. Persze tök véletlen az, hogy 3 térkép kb 100x nagyobb eséllyel jön elő, mint az összes többi.... hihető.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

"Vannak olyan mapok, amiket 1 hét játék után csak 1x láttam, miközben a fentieket naponta 10x."

Nahát, ki gondolná hogy ugyanazt olvasom itt is mint a másik játékban.... gondolom majd itt is bejön a konteó ahelyett hogy az emberek elfogadnák hogy a véletlenszerűség így működik (főleg akkor ha ugye a véletlengenerátort nem a playerhez igazítják...) simán lehet hogy a szeveren teljesen egyenletesn osztódik ki az összes térkép, csak hát ugye te mint játékos össze-vissza esel be a meccsekre, igy azt látod amit.

T4 csata, a németekkel, úgy kapunk ki hogy az egész csapat 6 tankot tudott kilőni, abból hármat én...980 ponttal én voltam a legjobb, a csapat felének 400 se jött össze...

Szerintem meg az összes pálya f*s. Talán Kursk és Hürtgen az ami nem annyira, az összes többit gondolkodás nélkül cserélném ki ha lenne alternatíva.

karelia kb abból áll, hogy kimennek kempelni a spawn melletti sziklákhoz, és egymásra hívják a tüzérségi támadásokat, gyakran szinte spawnpontra. De a legszarabb akkor is a berlin, meg a hürtgen forest, főleg mert 90%-ban ezeket a mapokat rakja be. Vannak olyan mapok, amiket 1 hét játék után csak 1x láttam, miközben a fentieket naponta 10x.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

AnuluWork
Igazából nincs gondom a térképekkel, kb. egyikkel sem. (Egy olyan van, ahol bár jól megy rajta, de nem ebbe a játékba való, és az az erődös.) Főleg akkor vonyítok, ha Jungelbe rak TDvel, vagy városi pályára.

A 3 már bőven meg volt, meg a tizenvalahány is. Azóta sem tudok írni. Igaz, hogy a hulladék fórumukon még mindig 231 lejátszott meccset ír 2 napja rám, a useremre kattintva és a játékban viszont 239. Idióta barmok, még ez sem működik rendesen. Hiába, az orosz minőség az marad orosz minőség...

Oké ahogy érzed. <#awink> Bár igazából én RB és SB játékot játszok és baromira nem illenek oda. A dzsungeles pályával egyet értek. A sík szar gondolom a mozdok na az RB és SB-n állat baromi nagy lehet rongyolni oldalról.Na meg persze kurszk.

ash river?????????? karelia????????
a két legjobb map a játékban..... legszarabbak az új Berlin, Jungle, Carphatians meg az a sík szar
Nos úgy néz ki az 1.51 patchbe jön a térkép szűrő. Úgy hogy bye bye karelia, kárpátok, Ash river.

uhh mindjárt írok moderátor topikba hogy töröljék, bakker.

AnuluWork
Valami qurvára nem jó! Az egyik kép miatt olvashatatlan az egész oldal.

ostwindel is rég volt már ilyen jó köröm sim csatában, csak az a nagy kár hogy alig lehet kapni RP-t meg ezüstöt egy jó sim csatáért... bezzeg ha repülővel mennék.

legyalultuk a pályát, kettő darab kv-2 a domb tetején osztotta a pofonokat(sok pz4 elhullott) közben az m18 hordák rohamoztak shermanok és t34 tankokkal megtámogatva de mindegyik elpatkolt egytől egyig, nem volt kegyelem.

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.05.22. 10:05:29

<#eljen>

AIexx
nemrossz ez a prém Panzer 4-es..
Mondjuk ez a free Rp is a világ legnagyobb f*szsága. Free, de csak pénzért tudod átváltani hogy használni is tudd. És még szépen a pofádba is tolják, hogy minél nagyobb legyen a kényszer a fizetésre.

Rank 5-ös tankoknál nem a tank kihúzása a gond hanem az alkatrészek. Meglőnek szétmegy az ágyú az ellent kilövik te meg nyomhatod a J billentyűt mert kell 50K RP a rohadt parts-hoz. Egyből mínuszba vágod magad. Mert a meccsen nem tudtál semmit csinálni és ha RB vagy SB másik tankot se hozhatsz be (mondjuk a mediumok kivételek ott van még esélyed a szépítésre) .

Sherman0070
Gondolom ha beteszik a gyalogosságot azoknak is ilyen sík hülye mesterséges intelligenciát adnak. De legalább majd mondhatják maguknak, hogy azt is megvalósították.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA