37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
foxbat88fx #24669 nem... én szerettem artyzni a wot-ban.... itt is lehetne arty ág de persze teljesen más "játszhatósággal" nem azzal a hülye felsőnézetes nézettel.... -
Madi92 #24668
Ezt remélem viccnek szántad. :D
-
foxbat88fx #24667 2 nap és lehet tölteni az AW-t.....
kiváncsiságból leszedem, bár semmit nem tudok róla, de kipróbálom hátha :D
remélem lesznek benne artyk, mert az nekem rohadtul hiányzik a WT-ből :( -
Lehet kicsit rosszul értelmezték a kapott adatokat WT-sek, annak idején elkezdtem a GF-et olvasgattam a fórumot és leszűrtem, hogy az igazi rajcsávók csak sim-ben nyomják.
Mint kezdő nem ismerem a térképeket, nem ismerem a távolságokat, a legénység az nulla, nem tudom kb.-ra sem a célzást, a tankon teljesen alap még egy javító, tűzoltó készlet sincs rajta, nem ez a felállás a siker záloga sim-ben ezt anélkül leszűri mindenki, hogy egyszeri is próbálná a sim-et.
A kezdőket még az is megzavarja, hogy bár a tankok egy tier-ben vannak a br-jük lehet igen más, egy rossz br összeállítás miatt érdekes dolgok alakulhatnak ki (a kis képük valamelyik sarkába odavakerálhatnák a br értékét minden járgánynak úgy is az a lényeg nem a tier, de a legjobb egy kattintás a tech fán és br szerint rakná sorba a járgányokat nem tier szerint)
A lényeg, hogy nem kevés AR csatát lekel nyomni, hogy megtanuld a térképeket majd nemárt egy -két jármű amit már kiismertél és ezután jöhet a sim, ez az ami mindenkinél más, de időbe telik és ezt lehet félre érteni a WT részéről ha csak számokat, és betűket lát rólad nem a szándékodat a későbbiekre nézve, mert tévesen úgy értékelheti engem csak az AR érdekel. -
foxbat88fx #24665 megint gyengítették a hulladék német tankokat? :D
JP-ből szemből is-1-esek úgy szednek ki APHE-vel mint a szart.... -
Molot115 #24664 Hát ezért ért villámcsapásként a felismerés hogy ennyi volt. :D 3-as 4-es tierben alig kellett várni volt mindig csata. Lehet hogy a mostani kis érdeklődés inkább azért van mert átszoktak a játékosok az RB-re. Így sokan már nem is nézik milyen event van inkább csak nyomják a battle gombot. Így visszagondolva, korábban lehet hogy többeknek volt igénye sim-re nem csak annak a 9 embernek a 26ezerből. Tehát alkalmazkodtak a játékosok a körülményekhez. De akkor lehet hogy ha lenne megint normális SB akkor visszatérne a közönség is.
Az viszont biztos hogy annyira nem volt lepusztulva hogy meg kelljen szüntetni, ha valamit meg kellene szüntetni akkor ez az event-es rendszer az mert itt aztán tényleg olyan mint a senki földje. Belépsz az eventbe és látod az ördögszekereket, ahogy elgurulnak a nagy büdös semmibe... néha ha elég ideig vársz előtűnik egy fordulj vissza tábla és kb ennyi. De ez így jobb biztos... -
Max_Andaxin #24663 Jaja. Jobb lett,
csak nem!
-
Max_Andaxin #24662 Én nem emlékszem, hogy olvastam volna előtte, hogy ezt tervezik...persze attól még lehet, hogy történt előzetes bejelentés. Azt, hogy sokan játszották a sim-et szerintem mutatta az is, hogy nem kellett sokat várni. Nem tudom mi indokolhatta ez "Gazsibá" részéről, és nem is értem a szándékot, hogy mit szerettek volna elérni vele. Talán magas br-ben nem volt annyi csata?...vagy túl nagyok voltak a tankok között az eltérések???(ami ugye nem is lenne lehetséges
......)de nem tökmindegy? Nem az lenne a lényeg, hogy játszanak a játékosok. Ezzel a "majd én megmondom mivel mennyél" dologgal az a gond, hogy nem tudsz minden nap azzal menni amivel akasz - vagy inkább úgy mondom szeretnél...
-
Molot115 #24661 Még mondtuk is hogy biztos javítanak rajta vagy változtatnak valamit és akkor majd még jobb lesz és visszakerül. :D
Jobb lett....
-
Ez nem tunik olyan soknak, hogy indokolna a leoltast. Azt hittem a vegere mar alig voltatok, de ezek szerint voltak elegen, akik meg akartak volna vele jatszani. Meg azt hittem bejelentettek mar joval elotte, hogy ez lesz. -
Max_Andaxin #24659
Tééééééényleg erre emlékszem....Vége lett a csatának, aztán érzékeltük, hogy valami gebasz van, mert eltűnt a gomb....Én személy szerint azt hittem, hogy valami rendszerhiba.....csak kilépés visszalépés után kezdtem felfogni, hogy ez végleges...és nem hiba.
...hogy csesznék meg...De tényleg nem kellett sokat várni, annyit semmi képpen sem, mint most.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.06. 17:37:04 -
Molot115 #24658 Hát megszépültek az emlékek. De a T-44nél jártunk amikor befejezték emlékszem aznap is játszottunk amikor kivették, az egyik csata simulator volt aztán mire végeztünk vele eltűnt a helyéről. :D Na de a lényeg, úgy emlékszem tier-3-4ben úgy kb 0,5-1,5 perc néha elment 2-3 percig a számláló. Szóval gyorsan berakott T-34-85 meg T-44-el is. Igaz hogy RB-be akkoris hamarabb berakott, de sose volt ilyen 6-7 perces várakozási idő mint például ma. Azt hogy Tier-5be mennyit kellett várni nem tudom mert megszünt mire odeértem. -
Amikor meg volt SB, mennyit kellett varni atlagban, amig bejutottatok egy jatekba? -
Max_Andaxin #24656 Szerintem írjuk petíciót
!!!!
Kedves eltársak!
Tudjuk, hogy leszarjátok, az igényes játékot kereső fórumozók véleményét - főleg a magyarokét -, és most, hogy a "REALISZTIKUSSÁGOT" hírdető játékotokat a mélységek mélységébe degradáltátok már. Szánjátok meg azokat a lelkes játékosokat, aki a sok sok f****szágotok után még mindíg reménykedve ülnek le a gépeik, konzoljaik elé, bízva abban, hogy a kapzsi, kapitalista - ami amúgy is sokáig idegen volt számotokra - hozzáállásotokat félre dobván vissza adjátok a SIMBATLE-gombot a maga régi jól sikerűlt valójában.
Mi tudjuk, hogy leleketek mélyén még hisztek abban, amit a játék megjelenésekor hírdettetek, és ez a trágya, amit most elénk tálaltok, csupán valami sokkal jobb kezdete. Tudjuk, hogy csak a hűsígünket teszitek próbára.
Higyjétek el mi kitartunk továbbra is, de nem örökké.
Puszi!
-
Dagohun74 #24655 Értem én hogy többen játszanak AB-t. De miért fáj nekik az a pár ember aki épp SB-t játszana? Miért kellett kivenni az SB gombot. Nem rossz az event, de ma épp a pzIII-hoz van kedvem de nem mehetek mert csak amcsi vs orosz van T5-ben. Köszi. De tényleg szép lesz az új motorral a játék. -
Azt gondolom, hogy a szimeseknek jó volna egy olyan opció a játékba, ahol jelzik szándékukat, hogy Ők bizony részt akarnak venni a következő szimes csatában. Ettől függetlenül közben csinálhatnának bármit. Ez a lista mutathatná a nevük és szándékuk mellet az éppen aktuális állapotukat - milyen csatában van és mióta - gondolom így sokkal bizalomgerjesztőbb lenne várakozni míg elég ember gyűlik össze. -
Brenor #24653 Az a név már foglalt. Fenntartva az Armored Warfare-nek XD -
Hű de jó! Szar BR rendszer és még szarabb sérülési modell, de sebaj itt van a szép új grafika! WOT 2.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.10.06. 13:17:57 -
Max_Andaxin #24651 Elismerés a készítőknek
Nagyon szép nagyon jó,.....csak ettől a játék még nem lesz játszhatóbb.
-
RODLEE #24650 Igaz SAJNOS,tehát ez GEBASZ!
-
Max_Andaxin #24649 Erre emlékszem....-:D De jó volt....-:) -
Max_Andaxin #24648 Ékesen szóltál "Fő srázsamester" uram!
, és igazat sajnos!
-
Brenor #24647 [Trailer Pályázat] Csiga Díj: Vegyes Csaták - Győztesek -
Panlaj #24646 A növényzet kérdésre lenne jó megoldásom. A Gazsinak kellene csinálnia sivatagi pályát.
Elég jól passzolna a Britt tankokhoz.
Su-152-vel most először sikerült gépet leszednem.
Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2015.10.06. 12:29:59 -
Molot115 #24645 Jó volna ha visszajönne a sim mód! Micsoda csatákat mentünk ott régebben...
De amíg 3-4-5 perceket kell várni hogy csatába rakjon mert nincs aki játsszon addig inkább ne is legyen. Csak idegesítene hogy ott van a jó kis sim mód de nem tudok vele játszani mert ketten várakozunk és ráadásul ugyanazzal a nemzettel. :D Kiírja a játék hogy 26000 játékos van éppen online ebből multkor az egyik sim eventre várakozott 1 német meg 8 orosz-amerikai. A 26ezerből. Valamit elmond akkor arról hogy mekkora igény van simulator csatára. A játékosok elsöprő többsége megvan elégedve azzal hogy "intelligens" szálkereszt van a tankján és ha semmit nem csinál akkor is van legalább 5 killje árkádba. Megveszi a kis prém fiókját vagy tankját és rohangál össze vissza kép és fogalom nélkül. Ami egyébként nem baj mert élvezi. A pénzéért elvárja hogy őt ne lehessen egylövésezni, illetve hogy a jobbak nehogy már leradírozzák a pályáról simulatorban, ahol úgy hal meg 7 sec alatt hogy azt se tudja honnan jött a lövés. Mivel ők sokkal többen vannak ezért az számít hogy ők mit akarnak. Az egy dolog hogy itt a fórumon vagyunk 10-en 20-an akárhányan és itt sokan szeretnének sim-et játszani, ha többszázan vannak az országban és több ezren a világban akik meg árkádot akarnak mert az tetszik nekik. Akkor a gaijin azt fogja mondani hogy akkor legyen jó a több ezernek.
De azért remélem hogy valamikor eljutnak oda hogy az eltérő igények miatt kifejlesztett több játékmód valóban ki is szolgálja az igényeket és ne csak dísznek legyen berakva. Hiszen az ember azt hinné hogy de jó szeretek simulatorral játszani és itt lehet tehát a gaijin gondolt az olyanokra akiknek ez fontos lenne. De a valóság az hogy magasról leszarják hogy a fórumokon mi megy. Ők látják hogy kb hányan írnak a fórumokra és emellett látják hogy hányan játszanak, valószinüleg az összes játékosnak nagyon kis része panaszkodik a fórumokon. A nagy többség nem is látott még fórumot mert neki tetszik úgy ahogy van ergo nem megy a forumra panaszkodni hiszen nincs is panasza. -
Brenor #24644 Még várhatsz egy darabig. Első körben csak a prémek jönnek 1.53-ban és nagyjából 1 hónappal később teszik be a farmolhatókat is -
RODLEE #24643 Igazából azt nem értem,hogy ez a (fix beállításos)SB mód annyira leterheli a játékot,vagy az hogy külön szerver kell hozzá,nem értek hozzá.....!!!?? 
-
Max_Andaxin #24642 Na a "tomi"-kat már én is várom...de biztos Matildával jönnek, mert olyan lassn érkezik ez az update!!!! -
Max_Andaxin #24641 Szerintem nagyon-nagyon sokan szeretnék, hogy a régi SIM-mod újra induljon. (az általad vázolt fix "beállításokkal"), de sajna amíg ennél sokkal sokkal tobben meg vannak elégedve, hogy - néha - vakon, ész nélkül ronahgálhanak tankokkal a pályán és pufogtathantak bárkire és bármire - ne adj isten, még van egy kis kereszt is, ami megmonjda, hogy hová kell lőni - addig nem lesz SIM mod...
-
Luciferkee #24640 A devek mondták, hogy a hajók illetve a géppuskák a tigrisekhez csak a half-life 3 után jönnek. -
Dagohun74 #24639 Talán de csak talán mikor bejönnek a hajók valamikor 2022 környékén, akkor játszható lesz újra. Egy darabig. Ott nem számít a ULQ. De ki tudja. -
En visszaleptem br 5.7-re. Ott es az alatt szerintem tök fasza a jatek. Sajnos a kedvenc Tiger II-m igy kihasznalatlan, de nem eri meg az idegbaj nekem se. Angolokat varom, a Churchill a kedvenc tankom, azokat meg mindenkeppen ki akarom huzni. De penz nem fogok beletenni az fix. -
RODLEE #24637 A 3 mod közül én is azt gondolom a SB-t megcsinálhatná a gazsi úgy,hogy ne lehessen belenyúl semmi módon,hogy könnyebb legyen bárkinekis növényzet jivétel meg ,stb!
Mikor bejötta SB nagyon teteszett(full graf) ,de szinte mindig kilőttek már komolyan már azt mondtam ennyire .al.asz nem lehetek,miután rájöttem,h a graf. beállításokban van 1 grass in optic nevezetű opció leesett,mig én a nagy dzsindzsában próbálkoztam célozni bekapcsolva ezzel az opcióval .zart se láttam mig az ellen ezt kikapcsolva simán látott!
Mondjuk a sok update során láttam h ezt az opciót ki is szedte a gazsi!AB-t,RB-t azt mondom variálja aki akarja! Az SB-ben meg semmi ilyen lehetőség ne legyen ,h bármit is kikapcsolhatsz! Igy minden játékos rétegnek ki lenne elégítve az igénye! Aki csak 1 kis lájtos játszogatásra vágyik annak ott az AB,RB! Aki meg komolyabban szeretné annak meg ott volna a fix beállításos SB! Ennyi!
-
Nyugodjál le, ok? -
kissssss #24635 előbb utóbb majd te is hagyod a picsába az egészet és vagy ott hagyod a francba az egész játékot vagy kikapcsolsz fűt/fát stb és ULQ beállítások mellet játszol tovább, én már rég beleuntam abba a várakozásba hogy ganijj majd megmozdítsa valamikor a hátsóját és intézkedjen ezzel az ügyel kapcsolatban.
én már régen kikapcsoltam a "bokrokat/növényzetet" a játékban és nem azért mert hüde mekkora szemétláda vagyok hanem mert egyszerűen semmi kedvem nincs eleve vesztes helyzetből indulni, a legröhejesebb helyzet amit eddig láttam az a normndia pályán volt, 6 darab tigris volt a hangár mögött fedezékbe szorítva mert az ULQ ellenfél fél pillanat alatt felsprintelt a pálya bal oldalán levő dombra és szépen sorban ki is lőttek mindenkit aki kidugta az orrát a fedezékből vagy épp újra spawnolt.....
sajnálom de az az időszak már véget ért mikor mosollyal a száján az ember játszik egy jóízűt RB vagy SB modban full grafikán, gajjob nem cselekedet időben e-téren és a drágalátos játékosok könyörtelenül ki is használták ezt a hibáját/hátrányát a játéknak.
most jelenleg ott tartunk hogy új játékosok nincsenek SB modban, ellőbb utóbb pedig a profik is beleunnak a játékba ilyen olyan okból kifolyólag.... -
Droughert #24634 Ha feltörik az email accountomat, vagy szolgáltatót váltok, akkor szerintem szó nélkül cserélik. Nekem a wot-os acc. gmail-re volt regisztrálva, írtam nekik, hogy feltörték, nem érzem biztonságban a wg-s accountot, simán cserélték, aztán eladtam. Annyi, hogy fel kell készülni sok kérdésre, legjobb ha volt vásárlásod és arról minden info megvan korábbról (paypal kivonat, bankszámla szám stb.) amivel tudod bizonyítani, hogy a te vagy a tulajdosnos. -
bgabor911 #24633 "Changing The E-Mail Of The Account
According to our Terms of Use you are solely responsible for maintaining the confidentiality of the login information. We do not provide e-mail change service as game accounts may contain significant monetary input, and the time spent by playing. We are serious about the security of our players' accounts and hope for your understanding."
Szóval játszani nem akarom már mert csak idegeskedést okoz, örömet nem, eladni meg nem tudom. Szóval egy időre töröltem, majd ránézek fél év múlva.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.10.05. 21:59:42 -
Droughert #24632 Olyan nehéz írni a supportnak, hogy cserélni akaros a mailcímedet? WG is szó nélkül cserélte ha kérted, indokot nem nehéz találni. -
bgabor911 #24631 Ahogy látom egyébként a Wargaming mintájára Gaijinék sem engedélyezik az email változtatást, így aki fontos email címmel regisztált a játékba, nem tudja eladni az accountját. Francba. -
bgabor911 #24630 Már bocs, de 40 évnyi orosz megszállás után ha valaki a magyarként az oroszok pártját fogja, attól én hányni kezdek. Szerintem az ilyenek hazaárulók, és ennek megfelelően kéne kezelni őket. Az ilyen akkora ocsmányság, hogy nem lehet szó nélkül hagyni.